20.12.2010

"Jultid" lastenhuoneessa

Lapset ovat olleet pari kuukautta evakossa omasta huoneestaan. Kylpyhuoneen välikatto, joka oli ensin homeessa ja sitten paksussa leviävässä pölyssä sijaitsee nimittäin heidän huoneensa viereisessä komerossa. Nyt on kuitenkin välikatto suljettu ja pölyä ei pitäisi tulla merkittävästi enää lastenhuoneeseen. Siispä oli aika siirtää Prinsessa Ruusunmarja ja Suklaa-Prinssi takaisin omaan valtakuntaansa. Samalla tein pientä suursiivousta ja stailausta, jotta huoneessa olisi mukava olla. Jätesäkillinen tavaraa lähti suoraan kaatopaikalle, toinen kirpputorille. 

Kuninkaallisillamme on puolitoista vuotta vanha kerrossänky, joka oli ostettaessa moitteettomassa kunnossa. Nyt vietin hetken jos toisenkin viikonlopustani rapsuttaen, raaputtaen, kaivaen ja kovertaen siitä irti tarroja! (Parhaiten toimi muuten CIFpower creamillä kasteltu rätti, jota pidin ennen raaputusta viitisen minuuttia tarran päällä). Sain jännetupintulehduksen ja kiroilusta johtuvan äänenmenetyksen, mutta nyt on sänky taas siisti!

Mihin niitä tarroja saa liimata??!!
Ennen...  
...ja jälkeen! (ero on suurempi kuin kuvista huomaa:D )  

Ja kun olin siis lapsille kironnut tarrojen liimaamisesta, niin mitäpä sitä itse meninkään tekemään illan lopuksi? No liimaamaan tietysti tarroja samaan kerrossänkyyn ja vielä lisäksi kaappien oviinkin! Joskus oli käteen tarttunut Kodin Ykkösestä tuollainen aakkospaketti ja se kyllä piristää mukavasti huoneen ilmettä!


5 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Se suihkun viemäriputki menee siellä betonivalussa. Samaan lattiakivoon menee samalla systeemillä myös lavuaarin vedet.

Meilläkin oli ilmaantuntu tarroja vaatekaapin oveen vaikka homma on ehdottoman kiellettyä. Se cif oli tosiaan ainut keino millä lähtivät. Nyt meillä on vihkot joihin niitä tarroja saa laitella kun liimaamaan ne on aina päästävä.

Peppi kirjoitti...

Mukavan näköisiä noi äidin liimaamat tarrat :) Kiva fontti ja kuosi.
Rentouttavaa joululomaa! Täällä vielä 2 aamuaa kiirettä...

Sini kirjoitti...

Ihanaa joululomaa! Nautiskele ja vietä kiireetöntä elämää. Tosin en tiedä, miten onnistuu tällä viikolla ennen joulua... :)

Pirkko kirjoitti...

Monia hyviä muistoja mielessäni kun katson kuvaa kerrossängystä: juuri tuollainen oli omilla pojillani kun he olivat pieniä.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos!

pirkko: me ostimme sängyn käytettynä noin nelikymppiseltä mieheltä -sänky oli ollut hänen lapsuussänkynsä, joten varmaan ihan samanlainen tosiaan:D

katja: arvaa kuinka paljon meillä on tarravihkoja, toiselta nimeltään "toivottomia yrityksiä":P
ja nykylapsi tosiaan ei säästä tarrojaan, kuten 80-lukulainen, vaan ne on pakko liimata HETI!

Related Posts with Thumbnails