12.12.2010

Hei, meillä näkee siivota!

Olen jo useaan kertaan kertonut, että meillä ei ole olohuoneessa kunnon valaistusta. Saamattomuuden huipentuma. Mutta nyt kuulkaas on! Tavallisen Poika hermostui, kun ei nähnyt siivota (meikäläinenhän pääasiassa vaan nautti siitä tekosyystä, ettei nähnyt siivota) ja niinpä meillä kipitettiin Kodin Ykköseen ja hankittiin valoa. Kyllä on nämä luksit niin kalliita, että nyt kannattaa siivota valossa vaikka joka päivä!

Yki Nummi: Yki (=silmäteräni!)

Eilen kävin haistelemassa maailmanlopun tunnelmia jouluostoksilla. Sokokselta karkasin ostamatta mitään, sillä meno oli aivan oikeasti järjetön näin maalaisen näkökulmasta. IKEAssa sen sijaan mahtui vielä hengittämään ja pari kassillista ihanvälttämätöntäjatosikäteväämuttaeitälläkertaavessaharjoja (ps.ulkohuussi) löysi tiensä minunkin hauiksilleni. Päätin uusia modernin valoilmiön hengessä myös olohuoneen jalkalampun varjostimen -siinä oli ollut viime vuoden kamala väliaikainen muovivarjostin, joka näytti pienessä jalassa siltä kuin jättiläinen olisi raiskaamassa muurahaista. Minulle ei vain varjostimia ostaessa tullut mieleen, että niitäkin on olemassa kahden mallisia....Päädyin ostamaan kaksi varjostinta, punaisen ja romanttisemman valkoisen, molemmat tajuamattani sitä väärää mallia. En siis osannut päättää, kumpi oli parempi. Kummankin väärän varjostimen kanssa itse lamppu olisi jäänyt näkyviin kuin ulospäin työntynyt marsilaisen pää, mutta ratkaisu olikin helppo: Ei se laatu, vaan määrä!


7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

heips meidän talo on noin 156 neliöinen. sukkiin ja kynsikkäisiin ei ole ohjetta koska mallit on ihan mun omasta päästä :)

Wanna kirjoitti...

Loistava varjostinratkaisu :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Mi: oikeasti!? 156 neliötä! näytti kuvassa suloiselta pikku mummonmökiltä:D kertoo ehkä jotain lumen määrästä....
voi harmi, ettei ole ohjeita! pystytkö kertomaan, mitä pinta on? neuletta? virkkuuta? miten tehty?

Wanna: kiitos ja tervetuloa blogiini!

Unknown kirjoitti...

Kivan valon löysitte kattoon!

Pirkko kirjoitti...

Varjostimet taitavat olla vähän salatiedettä. Olen kuljettanut kotiin jo toisen vääränlaisen, kun en oppinut mitään ensimmäisestä virheostostani.

Peppi kirjoitti...

Moi, vastavierailulla.
Ihana talo teillä - just kuin Melukylästä. Oli muuten suosikkikirjojani lapsuudesta ja nykyisin K haluaisi luettavan Melukylän joulua kesät talvet...
Taidanpa jäädä seuraamaan remontin edistymistä :)

SinikkaLeena kirjoitti...

anne: kiitos
pirkko: salatiedettä tosiaan. miesten salaisuuksia selvästi!
peppi: tervetuloa!

Related Posts with Thumbnails