2.11.2010

Yhtä Suurta Tilaa (ja vessan hajua)


Viime viikonloppuna katosi vessa-kylppäri-saunastamme väliseinät. Nyt tila on yksi kokonaisuus, jossa on vain pystyssä siellä sun täällä tukipuita (jotka eivät tosin ole edes tukemassa mitään muuta, paitsi lavuaaria). Lattian pinta-alaa on reilu 9 neliötä ja siihen tulee eräänä kauniina päivänä suihku, vessa ja kodinhoitohuone. Pieni on kaunista ja vähintäänkin parempaa kuin ei-mitään.

Tavallisen Pojalle sattui pieni vahinko vessanpöntön takana olevaa seinää irrotettaessa: vessanpöntön säiliö meni rikki, joten meillä ei nyt sitten vedellä enää tuota pönttöä....Ollaan oltu nyt kaksi viikkoa ilman lämmintä vettä, reilu viikko ilman suihkua ja muutama päivä ilman vessanpöntön säiliötä. Elämäntyyli ei kuitenkaan kamalasti stressaa -paitsi ihmisiä, jotka kuulevat tästä...
Odotamme kuitenkin innolla remontin rytinäalkua. Luvattu on ensi viikolle. Tänään käytiin hakemassa tilatut kaakelit ja tapetit. 1000 euroa hujahti parempiin suihin. Maanantaina vahvistettiin ilmalämpöpumpun tarjous. Tällaista Sanyon "kaunotarta" olemme nyt ensi sijassa suunnitelleet kylpyhuoneen sisustukseen:

Kuva napattu: www.ilmastalampoa.fi

8 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

No minkälaiset kaketsut ostitte?

SinikkaLeena kirjoitti...

En viitsi avata vielä laatikoita, kun meidän lasten kanssa ne ois viskottuna pitkin jokea alta aikayksikön. Mutta kerron: lattiaan tulee rustiikkia (kulunutta?) mustaa kymppikymppiä, seinään 10x30 kiiltävää valkoista tiiliseinäasettelulla. Tumma antrasiitti saumoissa siis. Eli toivottavasti ajaton ja simppeli ratkaisu:)

Retromoderni kirjoitti...

Kuullostaa ja tulee näyttämään hyvältä.

Katja kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä, pieni ripaus sinistä ehkä joukkoon?

Pienikin tila on tosiaan riittävä kun vaihtoehtona on ei mitään. Ja lastenkin kanssa kyllä pärjää leiriolosuhteissa :)

Ei muuta kuin remppaintoa!

SinikkaLeena kirjoitti...

Haluaisin ehkä vihreää, enkä sinistä. Mutta jos päädymme laittamaan keittiön vanhoja kaappeja tuohon kodinhoitoseinälle, niin sitten on vaaleansinistä:)

Unknown kirjoitti...

Leena,
laitoin sinulle haasteen blogiini (lapsuusmuistoja)!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Onpas teillä tapahtunut! Otat kyllä tilanteen ihailtanvan rauhallaisesti, rennosti. Minä varmasti kiskoisin jo hiuksia ja voivottaisin maailmanloppua.

Kivat suunnitelmat. Näytäthän sitten kuvia valmiista!

SinikkaLeena kirjoitti...

Koko ajan tapahtuu:) Mutta kyllä mua stressaa -tiedän vain että voivottelu ei auta yhtään mitään. Tällaiset isot remontit eivät vaan sovi yhtään parisuhteelle!! Se on suurin ongelma:(

Related Posts with Thumbnails