29.11.2010

Talvinen Adventti

Tavallinen Poika erosi kirkosta, joten tämä on ensimmäinen joulu, kun kukaan meistä ei enää kuulu kirkkoon. Kuulemma ei ole sitten mitään syytä poltella adventtikynttilöitäkään, sillä adventti -toisin kuin kaikki muut kirkolliset juhlapyhät- on todennäköisesti vain ja ainoastaan kirkollista alkuperää.

No, minähän ostin kyllä adventtikynttilöihin numerot ja kaikki lisukkeet eli emme tosissamme vastusta adventtia. Kivahan sitä joulua on odottaa silti -syntyi sitten silloin Jeesus tai joku muu hippi. Mutta viikonloppu meni tilauskakkuja vääntäessä, joten en saanut niitä numerokynttilöitä koskaan esille, enkä myöskään kuvatuksi blogia varten. Onneksi adventteja on useampi kuin tämä ensimmäinen, joten me saamattomatkin ehdimme mukaan. Kristillistä ajattelevaisuutta!

Adventtipäivä Itä-Uudenmaan Siperiassa oli kylmä ja kaunis!


Samalla kun kuvasin omaa taloa auringon valossa, kävin myös vilauttamassa kameran putkea naapurin mökille. Wanhoissa rautatierakennuksissa on jotain aivan mielettömän kaunista!

Mukavaa Joulun odotusta kaikille!

5 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Meillakin karkasi ensimmainen adventti ohi ihan huomaamatta. Mutta ajattelin, etta voisihan sita yrittaa skarpata ensi sunnuntaina.

Alysin myos, etta lasten joulukaleneterit on hankkimatta. Se ei olekaan ihan helppo homma, vaan kalentereita pitaa METSASTAA.

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kaunis talvimaisema ja niin upea talo!
Melukylän joulunvietto Lindgrenin kauniista sadusta tulee mieleen kuvastasi :)

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana talvikuva! Nytkin on mukava katsella ulos kun maa on valkoinen ja lumi kimaltaa :)

Titti kirjoitti...

Kauniita kuvia! ♥

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos kaikille!

Marie E: laitoinkin postauksen jo aiemmin yhdennäköisyydestä Melukylän kanssa: http://37tuntia.blogspot.com/2010/11/talvi-tuli-melukylaan.html

Related Posts with Thumbnails