12.11.2010

Minäkö? Blogi-riippuvainen?

On tämä mielenkiintoinen maailma. Kuukaudessa blogini vakkarilukijamäärä on yli kolminkertaistunut ja päivittäinen vierailijamäärä heiluu nyt 200 molemmin puolin. Kommenttejakin on vihdoin alkanut tulemaan enemmän ja vuorovaikutus lukijoiden kanssa siis kehittyy koko ajan! Tervetuloa kaikille jatkossakin -hauskaa tämä on!

Blogista on muodostunut itselleni mukava henkireikä. Pieni paikka, jota pystyn hallitsemaan (useimmat asiat kun vain leviävät käsistäni) ja jossa pystyn toteuttamaan itseäni. Olen jopa pohdiskellut, että ehkä tätä kautta hahmotan vihdoin sitä, mitä oikeasti olen. Sitä, mikä hukkui joskus kauan sitten ja on ollut sen jälkeen varsin pitkään kadoksissa...

Blogimaailmaan on tietysti muutenkin nyt tullut tutustuttua. Pyrin aina vierailemaan vähintään vakkarilukijoideni blogeissa, jotta selviää hieman, että minkätyyppisiä lukijoita blogini haalii. Ja sieltä sitten eksyn taas helposti pidemmälle ja pidemmälle...Haen vieläkin omaa suomalaista suosikkiblogiani -ihan sitä nappiosumaa ei ole vielä löytynyt, mutta tässä muutamia, joita arvostan tällä hetkellä eniten ja pidän siis kiinnostavimpina omista tarpeistani lähtien:

1. Päivänpesän Elämää (elämäntapablogi hirsitalosta)
2. omamaamansikka (Amerikkaa ulkosuomalaisen silmin)
3. Retro ja Moderni ne yhteen soppii (retroa ja modernia sisustusta ja designia)
4. Suklaamarenki (kirppistelyä ja käsitöitä erittäin tyylikkäässä ja selkeässä blogissa)

Mitä enemmän täällä blogimaailmassa heiluu, sitä paremmin alkaa tajuamaan sen, mitä itse haluaa (ja ehtii) seuraamaan. Ensimmäiset suosikkini ovat jo kauan sitten hautautuneet unholaan, kun on löytynyt huomattavasti parempiakin blogeja. Mutta onneksi muutama suosikki on säilynyt kuitenkin ihan alusta asti!

Ja vaikka lupasin, ettei kesää enää tule, niin pitihän kuvitus tällekin postaukselle keksiä...Heinää oli kesällä alapihalla ihan aidoissa heinäseipäissä, tunnelmallisia! Siellä ne on tosin vieläkin -mädäntymässä...Pitää huomenna soitella joltain maatilalta kaneille ostoheiniä...

6 kommenttia:

Retromoderni kirjoitti...

Olen kyllä koukussa sekä kirjoittamiseen että lukemiseen. Vois sitä aikaansa vähä paremminkin käyttää...

Mari kirjoitti...

En osaa nimetä suosikkiblogiani, seuraan kuitenkin säännöllisesti montaa eri blogia. Kyllä, tähän jää koukkuun :)

Katja kirjoitti...

Mullakin on suosikkeja, iso osa niistä jo alusta alkaen mukana olleita ja siten myös uusia. Joitain tippunut poiskin. Minulle kävi niin hassusti, että vain pari viikkoa sen jälkeen kun löysin blogit niin aloin kirjoittaa omaa. Vei minut mukanaan ihan täysin, mutta sellaienn olen :D
Nykyisin olen todella laiska seuraamaan oman blogini liikennettä, oikeastaan siksi, että tilastot on aika tasaisia pitkällä aikavälillä.

Ja vielä, kiitos kehuista :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Mä oon aina ollut tilastofriikki ja siksi kai nenä kiinni noissa tilastoissa nytkin jatkuvasti...:P

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Voi Leena, nyt vasta pääsin koneen äärelle ja tulin postausta katsomaan. Olo on jotenkin haikea, vähän hassukin. Aina ei tule ymmärtäneeksi, että joku niitä postauksia joskus lukeekin.

Sinulla on mahdottoman ihanat sivut! Muuten, juttelin eilen lapsen synttäreillä (meidän kolkkiluokkalainen meni siis kaverin synttäreille) opettajan kanssa ja mietin, että on hänen elämänsä aikamoista. Lapsia on kolme, 8 v. ja nuorempia. Työmatka koululle kestää tunnin suuntaansa, sitten illalla lasten läksyt (8-vuotiailla menee jo hyvinkin lähes tunti niitä tehdessä), harrastukset, valmistautuminen seuraavaan päivään... Tämä pieni rouva oli maailman positiivisin ja suloisin ihminen. Koulupäivän melun jälkeen jaksoi istua pari tuntia meluisassa pomppulinna -hallissa ja pitää seuraa imigrantille. Mutta kyllä olivat hänen lapsensakin suloisia :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Uh..no minä en ole niitä suloisia opettajia, jotka kestävät melua vielä työpäivän jälkeenkin! Vaadin täyshiljaisuutta, enkä meinaa kestää edes omia lapsiani (jotka kyllä ovat suloisia:). Joten kaikki kunnia tosiaan hänelle!

Related Posts with Thumbnails