25.11.2010

Kylppärin Sisustusta

Pitkää, repivää remonttia voi yrittää sietää ajattelemalla lopputulosta. Haaveilemalla ja uskomalla johonkin PALJON parempaan. Silmät voi laittaa kiinni ja keskittyä vaikkapa sisustukseen.

Löytö nro 1: Tavallisen Poika kävi paikallisessa hajuhallissa (=kamala kirppis, josta kuitenkin tekee toisinaan hyviä löytöjä) ja nyt meillä on vessan lavuaari! Tuo asetetaan vanhan kaapin päälle upottamalla ja hana pitää vielä suunnitella / tilata. Maksoi muuten muurarin tarvikkeiden ja alumiinisen kauhan kanssa 10 euroa...No, pitää tähän tosin vielä putkiliikkeessä käydä tekemässä se reikä suojineen pohjaan ja ei se varmaan ihan ilmaista ole.

Lamppuja pohdin yhä. Löydän sopivia, mutta niitä hyviä ei ole koskaan suunniteltu märkätilakäyttöön! Kylpyhuoneisiin oikeasti tarkoitetut lamput ovat järjestään aika mauttomia...Rakennusapteekista olen nyt hieman katsellut seuraavia Ifön posliinikantaisia valaisimia:

Napattu: www.rakennusapteekki.fi

6 kommenttia:

tinttarus kirjoitti...

Ihastelin aarteitanne....eikö olisi ihastuttava ajatus, että joku on jättänyt esineet ja asiat juuri löydettäviksi joskus....TEITÄ varten!
Lavuaaristanne tulee ihan TOP!
Lumen keskeltä moi, kun tieni tänne jostain mutkien kautta osui!

maria kirjoitti...

Hyvä idea toi allas! Vanhat aarteet on niin ihania....mekin ollaan tehty kaikenlaisia löytöjä kun korjataan jo kolmatta vanhaa taloa (hulluja?) ehkä yllättävin oli edellisen talon seinärakenteessa ollut polkupyörän runko...

SinikkaLeena kirjoitti...

Pitäisköhän ehdottaa remppafirmalle, jos ne valaisivat lattiabetoniin polkupyörän. Niitä olisi muutama ylimääräinen:D

Titti kirjoitti...

Iso ja lämmin kiitos Ihanasta arvonta voitosta!♥
Lavuaarista kaappeineen tulee varmasti tosi kiva!

SinikkaLeena kirjoitti...

Eipä kestä! En ollut varma pidätkö punaisesta, mutta ajattelin, että menee kai se nyt jouluna...Sen voi laittaa vaikka ulko-oveenkin, jos haluaa.

maria kirjoitti...

Jotainhan rautaa sinne betoniin kuitenkin ehkä laitetaan...miksei sitten polkupyöräkin kävisi...heh

Related Posts with Thumbnails