8.11.2010

Kaatopaikan Aarrehylly

Kävimme viemässä heinäkuussa kaatopaikalle Näyttämön edellisen omistajan jätejäämistöjä, joita emme kokeneet tarvitsevamme enää. En ole koskaan ennen käynyt kaatopaikalla. Olin todella hämmästynyt siitä, kuinka hyvää tavaraa kaatopaikalta löytyy! Ja se taas mielestäni viestii siitä, että kirpputoreilla käytetty tavara hinnoitellaan liian korkeaksi ja tämän vuoksi kierrätys ei ole riittävän nopea väylä tavarasta eroon pääsemiseksi. Kaatopaikka on helppo ratkaisu. Harmillisen helppo.

Kysyin kaatopaikan hoitajalta, saako sieltä viedä mukanaan tavaraa. Hoitaja vastasi pilke silmäkulmassa, että ehdottomasti ei saa, mutta eihän hän jokaista ihmistä voi vahtia -jos vaikka jotain sattuisikin mukaan lähtemään...Minun mukaani sitten lähti. Metallilavalta kaivoin kaksi lasten puutarhatuolia, jotka oli ihan moitteettomassa kunnossa ja retron emalinaulakon. Huonekalukasasta nappasin lastulevyisen maustehyllyn.

Kotona poistin maustehyllystä taustalevyn, joka oli rikki. Sitten maalasin päätyosat punaisella spray-maalilla. Spray-maalauksesta minulla ei ole aiempaa kokemusta ja se olikin oma taitolajinsa! En ole täysin tyytyväinen nimittäin läiskikkääseen lopputulokseen...Seuraavaksi päällystin hyllyt erilaisilla sinisävyisillä tapeteilla. Hylly on nyt käytössä työhuoneessani, kirjoituspöydän toisessa päässä. Otin hyllyyn hyötykäyttöön lautasettomat Arabian kahvikupit, joita löytyi sekä Näyttämöltä että mummon jäämistöistä. Kahvikupeissa on hyvä säilyttää kaikenlaista pientä, kuten nappeja, klemmareita, kumeja ja nuppineuloja.


3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Ah, kaatopaikat on aarreaittoja! Monta hyvää löytöä on sieltä tehty. Ollaan muutenkin oltu samoissa puuhissa, päällystin viikonloppuna tuvan kaapin hyllyn tapetilla :D

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Valtavan kaunis! Osasitpa tehdä siitä upean.

Meillä roska-autot käyvät tiisatisin. Maanantai-iltaisin on tien vierellä jos jonkinmoisia aarteita. Mekin ollaan laitettu lasten polkupyöriä ja muuta kierrätykseen menevää ja lappu päälle, että saa ottaa, ilmainen. Niin ne tavarat häviävät aina ennen aamunsarastusta ja roska-autojen tuloa. Toivon tietysti, että menevät jollekulle joka niitä tarvitsee.

SinikkaLeena kirjoitti...

Johanna: kiitos:) Mä tulisin varmaan hulluksi tollaisella ajalla "ennen autojen tuloa". Ja mieheni tulisi hulluksi sen jälkeen, kun raahaisin kaikki aarteeni kotiin.....:P

Related Posts with Thumbnails