27.11.2010

Julgröt ja Pikkujoulu

Pikkujouluviikonloppu. Pakkasta ja lunta. Talvista. Ei hassumpaa.

Kävimme kylän puurojuhlassa syömässä ruotsinkielistä puuroa ja osallistumassa pikkutonttujen piirileikkeihin.

Ikkunoiden huurtuminen on merkki lämpövuodosta. Kuurankukat ovat kuitenkin niin kauniita, että sallittakoon pieni lämpövuoto!


Blogilla on paljon uusia lukijoita! Lukijat-widget oli tänään siirtynyt uudelle kymmenelle. Tervetuloa kaikille! Jaksattehan jättää kommenttia vieraillessanne blogissa!

10 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Meillä lasikuistin ikkunat on vahvoissa kuurankukissa. Niin kaunista!!

Anonyymi kirjoitti...

Voi vitsit miten ihana talo *tikahtuu kateuteen mutta ymmärtää realiteetit* ja kivoja sisustuksia, rentoa, kaunista ja omaleimaista... rohkeat, mutta hyvät värit... Juuri noilla em. periaatteilla haluaisin osata sisustaa itsekin, mutta nipotan liika. Tosin pienehkön tilan kerrostaloasuminen on "hippasen" erilaista kuin vanha kaunis talo. Kerrostaloasuminen antaa myös kivasti romantisoituneen - korjaamisyrityksistä huolimatta - käsityksen vanhoissa puutaloissa asumisesta ja niiden remontoinnista; kaikki on katsojalle vaan "niin tosi ihanaa ja helppoakin".

Kyselit jossain kohtaa blogisi löytämisestä, vastaan siihen tässä: Tulin tänne Sisustusmania-blogin kommenttiketjussa Carmen kynttilänjalka-jaaritukseni perässä olleen vastaukesi perusteella katsomaan, että mitä ja kuka ja minkälaista.

Olen melko maanisessa blogien löytövaiheessa, koska blogeja on toinen toistaan ihanampia ja pitäisi ehtiä lukea kaikki ne alusta loppuun ja kommentoidakin jotain mieluusti.

Blogisi tyylistä diggaan, kuvat ovat kauniita ja tunnelmaltaan hyviä, musta tausta toimii yllättävän hyvin tekstille ja kuville, kirjoitustesi tyyli on kiinnostava, sarkasmi on taitolaji, jota on ilo lueskella, kun sen joku osaa, itse en harmikseni sitä hallitse.

Itselläni ei ole blogia, ehkä joskus on, uskallus vielä puuttuu, mutta kiinnostus asiaan on olemassa. Blogeja tutkimalla myös opettelen asiaa, mitä sitä salailemaan, koska intoa pukkaa tehdä jokin oma ja ihan omanlainen, ei tarvitsisi olla mitenkään häikäisevä, kunhan olisi omanlainen.

Palailen, tännekin. Olen pitkäsananinen kommentoija, joitakuita se ehkä ärsyttää, ei voi auttaa, en jaksa/halua itseäni enää yli nelikymppisenä ihan joka asiassa yrittää muuttaa :)

Kaisa Reetta kirjoitti...

Hyvää pikkujouluaikaa :)

SinikkaLeena kirjoitti...

katja: niin meilläkin -itse asiassa tänään juuri katselin, että kuurankukatkin alkaa olla jo historiaa ja peittyneet umpijäähän:)

pauliinalotta: kiitos palautteestasi! juuri tuollaisia on aivan IHANA lukea! toivottavasti alat seuraamaan blogiani säännöllisesti! sarkasmin huomioiminen erityisesti oli minulle erityisen mieluinen asia:D:D

kati: kiitos samoin!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Ihanaa, mullekin maistuisi ruotsinkielinen puuro! Kuurankukat ovat kauniita, tavattoman kauniita. Siita onkin aikaa kun olen niita viimeksi ihaillut.

Piia kirjoitti...

Tänää täytyykin keittää riisipuuroa ja suomenkielistä =) Kiva blogi sinulla!

Mari kirjoitti...

Kuurankukat on kauniita!

Tuuli kirjoitti...

Meillä on kuistin akkunat niin kuurankukkia täys ettei ulos juuri näe. Kaunista on, mutta toivottavasti tämä kylmyys ei jatku tällaisena ihan koko talvea :)

Marie Elisabeth kirjoitti...

Kuurankukat on kauniita, meillä vain harvemmin saa niitä ihastella kun ikkunat on niin tiivit. Tosin tuossa taannoin yritin pestä ikkunoita pikku pakkasella ja sitä myötä sain hetken ihastella kuurankukkasia :)
Hyvää 1. adventtia sinulle ja alkavaa viikkoa!

Miia kirjoitti...

Just äsken vilkaisin eteisen ikkunasta verannalle ja huomasin, että kuurankukkia alkaa muodostua. Ovat ne kyllä kauniita.

Related Posts with Thumbnails