19.11.2010

Joulukoristeita ja Arpavoittoja

Sain vihdoin viimein taannoisen blogiarvonnan palkinnot postitetuksi. Lähin on vielä viemättä (malta, Anne!), koska ajattelin saavani sen perille paljon nopeammin itse viemällä kuin postin kautta...............

Päivänpesän Katja esittelikin jo blogissaan palkintonsa. Tässä vielä hänen ottama kuva:


Paketissa oli puuhelmistä väsäämäni koru sekä joulukoristeita, joita voi ripustaa kuuseen, käsilaukkuun killumaan tai vaikka takin vetoketjuun. Myös lahjana annettavan viinipullon kaulassa tällainen olisi ihan mukava roikkumassa. Nämä joulukoristeet ovat liimaamalla tehtyinä helppotekoisia ja nopeita!


Materiaalit: 
paksua huopaa
harmaata villakangasta, joka ei rispaannu
ruutunauhaa
punaista nyöriä
nappeja
liimaa
nahkan rei'itin

Tuo paksu huopa on muuten Tiimarissa kallista ja melko huonolaatuista...Suosittelen metritavarana ostoa jostain muualta, jos vain löytyy. Itse hankin sitä Myrskylän pienestä askarteluputiikista varsin kohtuulliseen hintaan.

3 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Kiitos vielä kerran :)
Hyvä kun vinkkasit Tiimarin hinnoista. Ajattelin että noita vois askarrella lastenkin kanssa. Materiaalit saisi kuitenkin olla aika edullisia kun koskaan ei tiedä miten päin ne sakset luiskahtaa. Ja meidän poikien kun on saatava leikata itse!

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Oivoi, miten kauniita! Keep it simple ja hyvä tulee. Todellakin ihania. Saanko käyttää sun ideaa omiinkin askarteluihin? :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos. Totta kai saat! Se tässä bloggauksessa on ideana. Jos laitat blogiin tekeleitäsi, niin sitten on kiva, jos viittaat vaikka tähän tekijään alkuperäisen ohjeen "keksijänä".

Related Posts with Thumbnails