14.11.2010

Isiä ja Remonttimiehiä

Hyvää Isänpäivää kaikille isille, isien puoliskoille ja isien jälkeläisille!

Meillä isänpäivänä käytiin lounastamassa valmiissa lounaspöydässä (koska emäntä on niin kömpelö ja ennen kaikkea haluton ruoanlaitossa). Illan suussa syötiin Pirkan kinkkupiirakkaa. Hyvää oli ja suosittelen ohjetta!Meillä isänpäivää on vietetty vaihtelevissa tunnelmissa. Alan olla enemmän kuin kypsä remonttiin ja Tavallisen Pojan rooliin remonttimiehenä. On loistavaa, että on taitava mies. Vielä loistavampaa on, että on ahkera mies. Ja Tavallisen Poika on kyllä näitä molempia. -minä olen siis onnentyttö! 

Mutta kun taitavuus ja äärimmäinen ahkeruus yhdistetään nuukuuteen ja ajatukseen, että kaikki pitää tehdä itse.....se aiheuttaa....hmm...vaihtelevia tunnelmia! Se KAIKKI "kaikki itse" piitää myös tehdä heti ja hetkessä. Aamulla miehen takatukka vaan vilahtaa homeiseen kylpyhuoneeseen ja  ajatukset on siellä vielä yölläkin. Luojan kiitos emme koskaan alkaneet rakentamaan omaa kotia, olisimme luultavasti joutuneet rakentamaan uuden avioliitonkin sen jälkeen alkutekijöistä lähtien. Nyt "vain" remontoimme ja samalla remontoimme myös parisuhdettamme...

Onnea siis myös Äideille!

ps. Olen myös kypsä ulkohuussiin, homeen hajuun, myöhästelevään urakoitsijaan, kaaokseen, pimeään, kuraan, kylmään ja syksyyn....

2 kommenttia:

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Oivoi! En kyllä kadehdi tuota remontoimista. Me olemme laittaneet viimeiset kolme asumustamme uusiksi kylpyhuoneita ja keittiöitä myöden, mutta Mr. Lehdokki ei edes väitä yrittävänsä tehdä itse. Luulisin, että näin pääsee helpommalla.
Tsemppiä!!!

SinikkaLeena kirjoitti...

Niin luulen minäkin...Oikeesti on tosi kiva, kun on ahkera mies ja vielä osaava. Mutta kun sillä ei ole rajoja missään.......!

Related Posts with Thumbnails