21.11.2010

Enkelin Siipiä ja Pientä Valoa (tutorial)Sekasorron Mari esitteli blogissaan hänelle lähettämäni arpajaisvoiton. Tässä hänen ottamansa kaunis kuva siitä:


Korussa on puiset helmet nyörissä. Kynttilät ovat valmistavaraa, mutta pakattu itse. Paperi on kierrätyspaperia S-kaupan ruskeasta paperipussista ja pitsi on liimattu siihen pienillä tipoilla kiinni. Enkelin siivet on tuunattu Tiimarin löytöpöydän kamalista kullanvärisistä kynttiläsiivistä seuraavasti.

Materiaalit:
rumia kultaisia siipiä hintaan 0,5e/8kpl
hiomapaperia
akryylimaalia

Siivet ennen tuunausta alkuperäispaketissaan


Maalaa siivet akryylimaalilla kahteen kertaan. Akryylimaali kuivuu nopeasti, anna sen kuivua täysin kerrosten välillä.

Hio seuraavana päivänä (maali ei saa olla yhtään "pehmeä") siivet siten, että maali kuluu korkeimmista kohdista pois. Huom! Kuvassa olevaa siipeä ei ole maalattu ollenkaan, jätin osan tällaisiksi, että hioin suoraan vain kultapintaa pois.

4 kommenttia:

Pirkko kirjoitti...

Kävin lukemassa vanhemman melukyläpostauksesi.
Ihana miljöö teillä! Ettei vaan Ilon Wikland olisi käynyt kurkkimassa aidan takana ennen kun piirsi Melukylän talot.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos. Jaa-a, talo on kyllä rakennettu 1935, mutta ehkäpä noita samannäköisiä löytyy malliksi kuitenkin enemmän naapurimaasta:)

Katja kirjoitti...

No ihan oisin voinut vanno siivet alkuperäisen näköisiksi. Hyvin tuunattu!

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Leena, ikävä kyllä arpaonni ei suosinut Sinua arvonnassa, mutta voitit lohdutuspalkinnon. Laitathan osoitteesi minulle sähköpostiini omamaamansikka1@yahoo.com , niin Guessin kaunis rannekoru lähtee lohduttamaan sinne koti-Suomeen!

Johanna

Related Posts with Thumbnails