22.10.2010

Vaihtoehtoja ruskealle: Väriä kylppäriin

Vietin viime viikonloppuna 3 tuntia paikallisessa Värisilmässä. Ensin ilman kameraa, sitten kameran kanssa. Ensin ilman Tavallisen Poikaa, sitten hänen kanssaan. Olemme pääsemässä eroon 80-luvun ruskeasta ja halusin tehdä sisustusvärien valinnan huolella. Pyörittelin eri vaihtoehtoja ja yhdistelmiä. Laatat olivat Värisilmän omaa mallistoa ja Pukkilaa, tapetit Borås Tapeterilta.

Etukäteen olin päättänyt, että seinät tulee valkoisella. Matalla tai kiiltävällä, "tiiliseinä"muodostelmassa tai 15x15 laattoina. Lattiaan olin alustavasti ajatellut tummaa harmaata. Lisäksi osaan seinistä tulee valkoista paneelia ja vessan kohdalle pari neliötä tapettia.

Lähtökohdaksi suunnitteluun nousivat ihastuttavat lasimosaiikit ja lasinpalat, joiden pohjalta valitsin sitten tapettien ja lattiakaakeleiden sävyjä.


Aiemmat sisustusvalintamme ovat noudattaneet pitkälti varsin pelkistettyä linjaa: harmaata, valkoista ja punaista. Nyt innostuin tuon ruskeasävyisen lasimosaiikin kanssa luonnollisemmista ja sävykkäämmistä väreistä. Kaikki suosikkitapettini löytyivät Boråsin Hannah ja Garden -sarjoista. Lattialaatoissa suosin kuluneita tai karheita, rustiikkisia pintoja. Tässä sommitelmiani:


Esittelin Tavallisen Pojalle nämä mallit Värisilmän lattialla ja hän aloitti "karsivan lynkkaamisen": Ei ruskeaa, ei anoppilan vihreää, ei sitä, eikä tätä. Vaihtoehdot vähenivät nopeasti pariin...Nyt on päätös tehty -näette toivottavasti pian, mitä on tulossa!

7 kommenttia:

Nanna kirjoitti...

Terkut yön myöhäiseltä!! Ajattelin just nyt laittaa kännykän kiinni, kuten myös FB:n ja selata sun juttuja taaksepäin.
Teidän hajoava kylppäri on muuten lähes kopio meidän, toistaiseksi ehjänä olevasta, kylppäristä!

pikkuthti kirjoitti...

herkullisia yhdistelmiä olet kasaillut -mielenkiinnolla odottelen minkä valitsitte :)

Johanna kirjoitti...

Ihania vaihtoehtoja olet löytänyt. Kaikki ovat tosi kauniita <3

Unknown kirjoitti...

Tuo vihreäsävyinen orgidea-setti on aika kiva. Lasimosaiikki todella kaunista!
Vihreäkö ei saanut juryn kannatusta?
: )

Minna kirjoitti...

Kivoja yhdistelmiä olet löytänyt!

SinikkaLeena kirjoitti...

anne: sama setti oli mun ehkä eniten suosikki. se oli juryn mielestä kamalin!:/

kaikki: väriliikkeen omistaja kehui värisilmääni kuulemma poikkeuksellisen tarkaksi, eikä edes yrittänyt itse tulla sotkemaan neuvoillaan:) Tätä pidän erinomaisena asiakaspalveluna!:D

pikkuthti kirjoitti...

:D Erinomaista ja huomaavaista asiakaspalvelua!

Related Posts with Thumbnails