16.10.2010

Sisustusesinehaluja

Olen aina ollut siinä mielessä kieroutunut, että hieman totutellessani johonkin oikein kamalaan, alan vähitellen pitää siitä ja tuo kamala on pakko hankkia. Tämä kai yksi syy siihen, miksi ylipäätään olen joskus innostunut retrosta -kamalaahan se on!

Nyt minulla on kolme "kamalaa halua" (=hakua) käynnissä.

1. Hirvensarvet

Kuva: www.metsastys.fi
Metsästävän ihmisen vaimona ei voi muuta todeta kuin että nää on aivan järkyttäviä sisustuksessa. Oikeastaan vain hirventalja ja täytetyt eläimet menee kauheudessaan ohi! Mutta silti haluan hirvensarvet. Olohuoneen seinälle. Maalattuna. Ja siinäpä se pointti onkin. Tavallisen Pojalla toki on olemassa mökillä komeat kruunut, mutta kun minä haluaisin maalata ne mustaksi tai valkoiseksi ja siihen en ole vielä onnistunut puoliskoa taivuttamaan...

2. Käkikello

Kuva: www.bradford.fi
Ehei, ei mitään oikeasti tyylikästä pelkistettyä design-kelloa, vaan ihan oikea perinteinen käkikello! Sellainen kuin mummon siskolla oli seinällä ja jota lapsena pari kertaa silmä kovana seurailin. Härpäkkeineen, ulokkeineen kaikkineen. Ja tämän tulee ehdottomasti siis toimia!

3. Kattotuuletin

Kuva: www.vastavalo.fi
Tämän kaikista kauheimman hirvityksen haluaisin makuuhuoneemme kattoa koristamaan. Ja nimenomaan tuossa järkyttävässä puufeikkipinnassaan! Vai voitteko väittää, että se ei menisi kuin nakutettuna yhteen aidon 70-luvun haalistuneen maisematapettimme kanssa?

2 kommenttia:

pikkuthti kirjoitti...

*reps* Kiitos! en tiennyt, että tuollaisia miun lapsuudesta olevia yksityiskohtia on vielä olemassa -mutta näköjään niitä on:D Tuo tuuletin on aivan Täydellinen pari Uskomattomalle makarin seinatapetillenne :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Pääsit selvästi "asian ytimeen"!:D

Related Posts with Thumbnails