14.10.2010

Sataa sataa ropisee pilipilipom

Kuva: www.metsateollisuus.fi
Aamuisin olen yleensä HYVIN uninen. En hyvin, vaan HYVIN. Nousen yleensä 7 aikaan sängystä, mutta todellisuudessa herään vasta 14 aikoihin työpäivän loppupuolella...Tänä aamuna herätys vessanpöntöllä istuessa oli kuitenkin melko tehokas: syliini tippui katosta pisaroita! Ja ottaen huomioon, että vessanpönttömme ei ole (toistaiseksi) riuku pihalla, niin tämä ei ole aivan jokapäiväistä!

Syy selvisi nopeasti: vintille sijoitettu sähkökäyttöinen lämminvesivaraaja vuotaa! Ja valuu siis lattialle ja siitä katon läpi alakertaan. Tehokas herätys, vai mitä?

Tarkoituksenamme oli luopua ihan hyväkuntoisesta lämminvesivaraajasta nyt kylpyhuoneremontin yhteydessä. Mutta olisi tuo nyt voinut vielä muutaman viikon kestää, eikä aivan yhtäkkiä paukahtaa. No, toisaalta saatiinpahan vielä enemmän vauhtia remonttiin...

ps. Niin. Vessanpönttömme ei VIELÄ ole pihalla, mutta näyttää siltä, että parin kuukauden kylppäriremontin ajan se on, jollemme keksi jotain toimivaa sijaisratkaisua. Näyttämössä on yksi ainoa pönttö ja sitä ei siis remontin aikana pysty käyttämään.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails