2.10.2010

Purkkeja ja purnukoita

Näyttämön keittiö on pääasiassa vielä siinä asussa kuin se edellisen omistajan jäljiltä oli. Kaappeja on 30-luvulta ja muutama lisätty kaappi varmaan 80-luvulta. Lattiassa on muovimatto. Aikomuksenamme on tehdä keittiöön kunnon remontti, mutta se ei ole vielä ehkä ensi vuodenkaan asia. Siksi olemme hiljalleen pyrkineet kehittämään keittiötä vastaamaan edes hieman enemmän lapsiperheen käytännön tarpeita. Tiskikonetta suunnittelimme lähes vuoden ja se on tähän astisista parannuksista ehdottomasti merkittävin!

Kaappitilaa keittiössä on suhteellisen paljon, mutta se on hieman epäkäytännöllisesti sijoittunutta. Sen vuoksi meillä on kuivatuotteita lasipurkeissa uunin pankolla. Asentaessamme tiskikoneen paikoilleen jouduimme siirtämään vanhan puukaapin sen tieltä pois. Kaappi meni väliaikaisvarastoon navetan vintille, mutta sen laatikkoa hyödynnetään nyt pienempien lasipurkkien hyllynä hellan yläpuolella:Tavallisen Poika lisäsi laatikkoon tavallisesta laudasta hyllyt puukannattimilla. Laatikon pohjan olisi ehkä voinut tapetoida ja hyllyn maalata jollain mukavalla värillä, mutta hoitaa tuo näinkin asiansa.

Purkit hyllyllä ovat Riihimäen lasin lasikantisia purkkeja. Löysimme niitä kymmenittäin navetan vintiltä! Tosi kauniita purkkeja ja ainakin huuto.netissä hinnoiteltu aika arvokkaiksi. En tiedä, kuinka vanhoja purkit ovat -jos joku tietää, olisin iloinen tiedosta! Purkeissa säilytetään meillä nyt mausteita.

Sain vihdoin hankittua Pauligin uuden design-kahvipurkin (hyllyn päällä oikealla). Tämä Sanna Manderin suunnittelema kuvitus ei ole mieleeni läheskään yhtä paljon kuin Sanna Annukan viimevuotinen, mutta hankin purkin silti nyt, koska mieleni saattaa hyvin muuttua:D Vasemmassa laidassa oleva Elovenan peltipurkki on sen sijaan tosi kaunis!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails