24.10.2010

Partylite -Part My Life?

...KÄÄK! Tämäkin päivä tuli siis eletyksi: tilasin elämäni ensimmäiset Partylite -tuotteet. Olen aina sanonut, että 30 ikävuotta saa ihmisessä outoja asioita aikaan ja tämä menee jo järkytyksen puolelle. Seuraavaksi olen tietysti jossain alusvaatekutsuilla ostamassa vaaleanpunaisia pikkuhousuja tosi edulliseen tarjoushintaan 69e puntti! Vyörymä lähti käyntiin siitä, että suostuin pitämään Näyttämöllä viime talvena Tupperware-kutsut ja kukaan ei uskalla edes arvata, mihin saakka tämä kaikki johtaa...

Kuten Tupperwaressa, ei Partylitessakaan (tai niissä pikkuhousuissa) mitään varsinaista VIKAA ole. Ihan kivoja tuotteita, jotkut ihan tosi kivojakin. Mutta niin pirun kalliita! Tupperwaren tasoisia purkkeja saa Prismarketeista ihan takuuvarmasti sata kertaa halvemmalla ja Havin kynttilöissä ei ole koskaan ollut mitään vikaa.

Mutta nyt siis sorruin. Olen sortunut Tupperiinkin. Ideahan näissä bisneksissä on, että niihin sorrutaan, joten olen erinomainen 30 vuotta ylittänyt esimerkki malliasiakkaasta. Tuli vaan vastaan niin vastustamaton ja saajalleen sopiva joululahja, kaksikin, etten malttanut olla menemättä sieltä missä aita oli näinkin matala ja suorastaan porttia tarjolla! Lahjasta en viitsi laittaa kuvaa, ettei saajalle paljastu, mutta tässä toinen kuva (www.partylite.fi).

Nämäkin olivat hienoja. Ehkä hankin ne itselleni sitten, kun emännöin Partylite-kutsuja.......

8 kommenttia:

Johanna - Omamaamansikka blogi kirjoitti...

Haa, onpas tuttu aihe. Näiden kutsujen kanssa on joskus tietämistä, kun olisi yhtä aikaa useammatkin kutsut. Olen ajatellut asian sillä tavoin, että maksamalla näitä ERITYISHINTOJA tuen a) ystävieni tavarantarvetta (emäntä saa aina jotain kivaa), b) moneen paikkaan täytyy maksaa sisäänpääsymaksu, jotta pääsee tuulettumaan. Sosiaalista kanssakäymistä siis.

On minulla joitakin sellaisia tuotteita nurkissa, joita en ole vielä käyttänyt ja epäilen käytänkö. Muistuttelen näistä itseäni ankarasti, kun istun kutsuilla räksyjen ja viinin turruttamana. Nykyisin ostan vain sen verran, että kaikilla on hyvä mieli.

SinikkaLeena kirjoitti...

Tervetuloa lukijaksi!

Juodaanko jenkeissä kutsuilla siis yleensä viiniä? Suomalaiset kutsut on kesyjä!:D

malla kirjoitti...

mä en oo koskaan tykänny mistään kutsuista!siis just näistä kyseisistä..monta kertaa oon ollu kohteliaisuuesta,yleensä mitään ostamatta,no partyliten tuikkivista kyllä ihan tykkään.emännöimään oon suostunu kerran partyl.ja se riitti:))
sisustuskutsuilla en oo ollu ja sellaisille tekis vähän mieli..
nimim.alusvaatekutsuillaki ollu;)

Unknown kirjoitti...

Tuli nimenomaan Johannan kommentista mieleen, että viiniä! Voisi olla sujuvampaa ja iloisempaa tuo verkostomyyminen, jos vieraiden lasissa olisi tilkka viiniä eikä kahvia. Tosin pitäisi varmaan jäädä yöksi myyjälle, kun ei sitten enää pääsisi autolla kotiin (paitsi jos on oma kuski).
Kivat törpöt muuten tuossa party liten kuvassa. Itse taitaisin ne jättää kuitenkin tyhjäksi ja nauttia vain lasin muodosta.

SinikkaLeena kirjoitti...

Siinähän olisikin sitten koko yö aikaa shoppailla:P Mäkään en tykkää noiden lasitörppöjen sisustuksesta. kyllä niihin jotain voisi laittaa, mutta vaikka ihan tavallisia kiviä.noi ruskajutut on vähän...no joo. tyhjinäkin olisi tosiaan jees, koska muoto on hieno!

pikkuthti kirjoitti...

Meillä Tupperwareja riittää, muilla kutsuilla en juurikaan ole ollut... Tuppereissa on vaan se vika, kun ne eivät millään kulu, niin mie olen joutunut laittamaan purkkeja jopa lasten hiekkalaatikkoleikkeihin, kun en muuten sais ikinä uusia kulhoja :D

Tiia kirjoitti...

Hih, selailin tätä sun blogiasi ja tänne asti pääsin jo! Ja pakkohan tähän on kommentoida, kun aloin itse viime vuonna PartyLite-konsultiksi...

Jos et ole kutsuja vielä itse emännöinyt, helmikuussa 1.-14.2. se kannattaa ehdottomasti: jos myyntiä on yhteensä >250e, voit tuplata saamasi emännänhyvityksen. Eli ilmaisia tuotteita vähintään 100 eurolla! Sen lisäksi emäntä saa ystävänpäivälahjankin. :)

Kiitos ja anteeksi, pakko oli mainostaa vähän.

SinikkaLeena kirjoitti...

Huh..tuohon en kyllä ryhdy!:P

Related Posts with Thumbnails