16.10.2010

Loistavaa asiakaspalvelua ja Tuhannen Tuskan Kahvila

Loviisan kauppareissun, kirppistelyn ja lauantaihilluilun jälkeen on pakko tulla hehkuttamaan kaikkea pientä, positiivista ja ihanaa paikallista heti tänne blogiin!

Kävin Prinsessa Ruusunmarjan kanssa tutustumassa kylppäriremonttia varten Loviisan vanhan kaupungin Värisilmä-liikkeen valikoimiin. Ensinnäkin: valikoimat on yllättävän laajat ja onnistuneet! Toiseksi: asiakaspalvelu on ihan mielettömän hyvää. Asiakkaaseen (jopa minuun, hömpsähtäneen epäsiistiin, suhteellisen nuoreen ihmiseen) suhtaudutaan kunnolla ja ystävällisesti (ei kuitenkaan tungettelevasti!). Myyjiä on riittävästi, he osaavat asiansa, eivätkä ole kiireisiä. Olin reilusti yli sulkemisajan kaupassa ja missään vaiheessa ei edes huomautettu kellon raksutuksesta ja jokaiseen lisäkysymykseeni vastattiin tai etsittiin tietoa. Hinnat ehkä ovat hieman korkeammat kuin PrisMarkettien laatoissa, mutta omistajien kanssa tehdessä kauppaa, näyttäisi alennuksiakin ropisevan mukavasti. Bonusta ei tule, mutta silti taidan kallistua tähän liikkeeseen. Viroonkaan en halua enää lähteä. Auton takapenkillä lojuvat mallikirjat ja laattaesiteet odottavat ensi yön lukijaansa....

Olen ennenkin todennut, että Loviisassa asiakaspalvelu yksityisissä liikkeissä on poikkeuksellisen hyvää. Farkut saa kotiin asti sovitukseen, luottokorttikoneen puuttuessa rahat saa tuoda seuraavalla viikolla ja asiakas kohdataan ihmisenä. Pienen kaupungin etuja, joista pitäisi pitää kiinni. Pyrin juuri tästä syystä tekemään mahdollisimman paljon ostoksia kotikaupungissani, jotta palvelut myös pysyisivät jatkossa täällä.

Lisäksi kävimme Prinsessa Ruusunmarjan kanssa ensimmäistä kertaa viime kesänä avatussa Tuhannen Tuskan Kahvilassa. IHANA! Iäkkäämpi pariskunta on rakentanut kahvilan Wanhan kaupungin erääseen hirsirunkoiseen hevostalliin. Aivan autenttinen tunnelma, jollaiseen en ole ainakaan itse törmännyt missään muualla! Ei kopioitua, vaan sydämellä tehtyä. Asiakaspalvelu vastasi ympäristöään: mittatilaussämpylöitä asiakkaan oman koon mukaan ja tietenkin teetä sekä kahvia posliinisista kukkakupeista! Tuhannen tuskan kahvilassa tuli sellainen olo kuin olisi astunut wanhaan aikaan kylään tuttaville -ei hassumpaa. Suosittelen ehdottomasti kauempaakin tuleville! Samalla voi kävellä muutenkin ympäri vanhaa kaupunkia, joka on kaunis. Ikävä kyllä minulla ei ollut kameraa mukana, mutta tässä linkki, josta kuvia löytyy enemmän ja tässä yksi mielenkiintoinen blogi, jossa asiasta (ps. Kahvila on auki perjantaisin, lauantaisin ja sunnuntaisin).2 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Tuhat tuskaa testattu pariin otteeseen. Sekä munkit että sämpylät ovat maukkaita.

Kiitos tuosta värisilmä vinkistä. Vaikka Porvookin on pieni, niin siellä tuntuu kyllä vaivaavan tuo "perinteinen" rautakauppa teoria (palvelua heikommin tarjolla).

SinikkaLeena kirjoitti...

Värisilmässä olen AINA, myyjästä huolimatta, saanut hyvää palvelua. Samaa tosin ei voi sanoa Loviisan rautakaupasta, voi hyssykät! Ja jos haluatte saada huonointa palvelua ikinä, menkää Loviisan Puukeskukseen! Eli ei täälläkään asiat aina niin ihanasti ole...Mutta Värisilmää tosiaan suosittelen!

Related Posts with Thumbnails