16.10.2010

Lehdistä Leikattua

Syysloma, Poikaloma, Miesloma. Ja Prinsessa Ruusunmarja nukkuu. Aika paljastaa villasukat jalassa ja rennossa asennossa seuraava heikkouteni: lehdet. Ensin ostan tai saan, sitten selaan ja taitan sivuja. Sitten luen ja revin sivuja. Sitten jää kesken. Sitten säilön, koska en voi luopua ennen kuin olen lukenut huolella ja varmasti repinyt tai leikannut kaiken haluamani. Lopputulos: joka paikka on täynnä lehtiä ja lehtileikkeitä.

Postiluukusta tipahtaa tällä hetkellä kuukausittain Deko ja Suuri Käsityö. Tavalliselta Siskolta saan säännöllisesti Koti ja Keittiö-lehden, jota pidän tällä hetkellä parhaimpana naisten lehtenä. Töihin tulee Anna, jota en erityisemmin arvosta. Kaupasta ostan aina uusimaan Käsitöön. Ja sitten ne muut lehtiostokset...niitä en kehtaa edes mainita. Käytän enemmän rahaa ostoksilla käsityö-, sisustus- ja harrastelehtiin kuin ruokaan. Nälänhädän iskiessä lapseni söisivät luultavasti aikakausilehtiä, eikä puuroa...

Tänään lukuvuorossa on Glorian Koti 10/2010. Huom! Varoitus: kuvia on nappailtu tekstiin vaikka mistä, ehkä sinunkin sivuiltasi. Pistä silmät kiinni, jos moraalisi syytää rumia sanoja!


HYVIÄ AJATUKSIA
- "Jospa design olisi saanut oikeasti tilaa, eikä jäänyt vain muodikkaaksi leimaksi" (s. 12, Glorian Koti)

MIELENKIINTOISIA TUOTTEITA

- Nathalia Lahdenmäen Iittalalle suunnittelemat pinottavat kynttilänjalat. Ideaa! (s. 36)

 - Nougatin muovimatto (s. 87)- Ristipisteltävä Panier-Perce -kulho (www.industreal.fi) ja Lamp Gustafin Stitch-valaisin (s. 104)

TÄÄLLÄ HALUAN KÄYDÄ

- Loviisan aitta, vanhassa kivinavetassa Ruskossa (s. 102)

TÄTÄ HALUAN KOKEILLA

- Tyylikkäitä taideteoksia maalauspohjilla lasten piirustuksista (s. 53 ja 57)


- Eeva Lithoviuksen Pallo on sinulla -valaisin, ohjeet netissä

4 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Sisustuslehdet kuluvat täälläkin. Divaanin irtonumero tulee ostettua aika usein ja tällä hetkellä kotiin kannettuna tulevat Avotakka, Kotivinkki ja Glorian koti. Satunnaisesti sitten Skönä Hem, Elle Interior ja muut ulkolaiset... ja ehkäpä jokunen muukin [punastelee]

SinikkaLeena kirjoitti...

Mitä teet lehdille? Pitäiskö joskus vaihtaa päittäin?

Kultsin kämppä kirjoitti...

Lehtihulluus vaivaa täälläkin. Nyt on vain tainnut ähky iskeä, eikä oikein mikään sisustusjulkaisu sytytä tällä hetkellä.

Upeita tuotteita olet kerännyt kollaasiin!

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiva kun olet löytänyt blogiini!

Related Posts with Thumbnails