22.10.2010

Kylppäri hajoaa käsiin...

...mutta tarkoituksella!Eteisessä ja portaikossa juhlistin ruskean ja mäntypaneelin selätysvoittoamme -kylpyhuoneessa oli kuitenkin vielä jäljellä tätä 80-luvun sitkeää ja kamalaa vastusta. En oikeasti tiedä sisustuksessa ehkä järkyttävämpää tapaa imea viimeisetkin rippeet valosta kuin tummentuneet mäntypaneelit!Kylpyhuone Näyttämöön on rakennettu 1987. Saunaa oli käytetty vähän, joten se oli oikein hyväkuntoinen. Haluamme kuitenkin saunasta eroon, jotta kodinhoidolle ja pyykinpesulle tulisi edes hieman enemmän tilaa.Kylpyhuonekin oli ikäisekseen siisti. Kosteusmittauksissa vuosi sitten ilmeni hieman suihkun alla seinässä kosteutta, joten kylppäriremontti on tästä syystä ollut koko ajan suunnitelmissa. Loppujen lopuksi kosteutta näyttäisi löytyvän vain hanan ympäriltä ja sekin vanhaa jo kuivunutta, mutta onpahan ainakin asia nyt tarkistettu!

 

Ennen kaikkea RU-MA ja EPÄKÄYTÄNNÖLLINEN ovat kuitenkin ne sanat, jotka kyllä oikein hyvin kertovat tämän kylpyhuoneen tarinan tiivistettynä.Ja näin se siis viime viikonloppuna lähti koko komeus hajoamaan lattialle. Kotimiesvoimin. Ei tähän ammattilaisia tarvita.


Seinät oli eristetty kätevästi mehupurkkien valmistukseen tarkoitetulla foliolevyllä. Päässä raksuttaa paljon ideoita, mihin näitä vielä kerran voisi hyödyntää?

Näihin kuviin, näihin tunnelmiin!


5 kommenttia:

Miia kirjoitti...

Samoilla aalloilla siis... meillä tosin ei vielä olla purettu mitään, mutta mielessäni kyllä olen jo nuo paneelit repinyt saunatiloista alas. Mieltä kutkuttaa jo, että minkähänlainen kylppäri teille tuleekaan?

SinikkaLeena kirjoitti...

Yritän postata huomenna vähän sisustusideoistani ja tarkemmin suunnitelmasta:) Mutta hyvä, parempi, siitä on ainakin tulossa!:D

Johanna kirjoitti...

Ihanaa remonttia teille ja lopputulosta odotellessa täällä jännätään. Kauniita ideoita sinulla oli.

Unknown kirjoitti...

Mahtava tuo mehupurkkilöydös seinässä. Vanhan talon remppaaminen on aika yllätyksellistä.

Mari kirjoitti...

Meillä oli juuri kylppäriremppa. Alkoi heinäkuun puolivälissä ja kesti syyskuun puoliväliin. Koko kylppäri lähti maan tasalle - lattiaa myöten. Seinästä/lattiasta löytyi kosteusvaurio mitä olimme odottaneetkin.

Oli kyllä hulppeaa kun uusi kylppäri nousi! Aikaisemmin kylppärimme oli TODELLA PIENI, noin 1-1½ neliöinen! Siis kuin pieni siivouskaappi.. ;)

Nyt on sitten isompi kylppäri ja voi kun on hienoa! :)

Related Posts with Thumbnails