10.10.2010

Kirppiksiä ja Löytöjä

Kävin tänään Loviisassa Alma-kirppiksellä. Kyseessä on jokasyksyinen ja jokakeväinen lastentarvikekirppis Loviisan urheiluhallissa. Minä kävin siellä nyt ensimmäisen kerran ja olin positiivisesti yllättynyt siitä, kuinka paljon paikalla oli myyjiä: koko halli täynnä! Löytyi vaikka mitä, halpaa ja kallista. Suosittelen tapahtumaa hieman kauempanakin asuville lapsiperheille ehdottomasti! Voin vinkata keväällä blogissa, kun tapahtuma lähestyy.

Ennalta tuntematon joululehti ja villakangashame tytölle, 0,5e molemmat.

Vakkarikirppikseni Loviisassa on lastenvaatekirppis Piparminttu. Piparminttu on loossikirppis, jossa hintataso luonnollisesti vaihtelee. Piparmintusta löytyy vauvan- ja lastentarviketta ja vaatetta tosi hyvin. Myös naisten vaatteet tarjolla ovat hyviä. Piparmintun omistaja pitää kirppiksen tosi hyvässä ja siistissä kunnossa, joten kirppistä voi suositella jopa sellaisille, joita kirppikset yleensä vähän  inhottavat. Ostan kaikki lastenvaatteet käytännössä Piparmintusta, joten on tosi harmi, jos kirppis loppuu vuodenvaihteessa, kuten puskaradio ikävä kyllä vihjailee:(

Lisäksi käyn tekemässä löytöjä säännöllisesti Loviisan Samaria-kirppiksellä (halvahkot hinnat, retrot löydöt, huonekalut) ja hajuhallissa (=Löytökirppis), jonka kalseaa tunnelmaa kyllä välttelee viimeiseen asti, kunnes tekee mieli jotain tosi tuunattavaa, halpaa tai wanhaa. Orimattilassa tulee toisinaan vierailtua loossikirppis Piparuutissa, josta löytyy suhteellisen siististä tiloista sopivasti tavaraa ja vaatetta.

Tytölle Lingon&Blåbärin trikoohame. Kirjailtu vohvelipyyhe.

Edelleen työstettäväksi läjä pitsiliinoja ja pari kuppia.

Kirjottuja nenäliinoja sekä upeakuvioinen hopealusikka käsityömateriaaliksi.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails