8.10.2010

Lukijat-widget

Jos kirjoitat blogia tai luet mielelläsi blogeja, suosittelen ehdottomasti käyttämään Lukijat-widgetiä hyödyksi! Itse ainakin olen tykännyt todella paljon toiminnosta, kunhan vain tajusin sen salat. (http://www.google.com/support/blogger/bin/answer.py?hl=fi&answer=104225 )Lukijat-Widgetin etu blogia kirjoittavalle on se, että kun widgetin laittaa selvästi näkyviin blogin etusivulle, on lukijoiden mahdollista klikata itsensä vakkarilukijaksi ja tämän jälkeen seurata blogia säännöllisesti helpolla. Ikävä kyllä kaikilla blogia kirjoittavilla ei tätä widgetiä ole vielä käytössä tai se on piilotettu niin pohjalle blogiin, että osa vakkarilukijoista jää varmaankin sen vuoksi saamatta!

Blogiin vakkarilukijaksi ilmoittautuneelle blogi näkyy lukijan kirjautuessa Bloggerin hallintapaneelissa (eli vaatii siis lukijalta myös esimerkiksi google-tiliä). Siellä kaikki suosikkiblogit ovat selkeästi näkyvissä siinä järjestyksessä, kun niihin on viimeksi tullut päivityksiä. Ja päivitykset näkyvät kuvineen ja tekstialkuineen. Itse en ainakaan enää hakeudu lukemiini blogeihin mitään muuta kautta kuin tältä yhdeltä sivulta. Suosittelen aidosti! En siis saa tästä mainoksesta rahaa:D

2 kommenttia:

kristina kirjoitti...

Kiitos kommentistasi ja että liityit lukijakseni! Tulin heti vastavierailulle. Kiva blogi sinulla! Tulilatvoja ei minulla ole muistaakseni ollut vaikea pitää hengissä mutta kodin onniin olen saanut äidiltäni niksin, että muoviruukku pitää ottaa pois ja kääriä tilalle sanomalehti- tai talouspaperia ja kostuttaa paperi joka päivä.
Mukavaa viikonloppua!

SinikkaLeena kirjoitti...

Kodinonni on toinen , jota en ole koskaan saanut elämään:) Joten kiitos vinkistä!

Related Posts with Thumbnails