4.10.2010

Arvostettuja Vierailijoita Blogissa!

Viime aikojen ahkera, päivittäinen (tunnittainen?;) blogin päivitykseni on kantanut hedelmää. Blogilla on paljon lukijoita: Syyskuun aikana päivittäisiä lukijoita on ollut noin 50-70! Se on melko paljon ja olen erittäin tyytyväinen. Kiitos kaikille vierailijoille siis menneestä ja ennen kaikkea tulevasta!

Salapoliisityötä (blogspotissa on hyvät tilastot:) tehden olen selvittänyt myös, että blogini on tällä hetkellä linkitetty kahteen blogiin Ninnun Karhumutkaan ja Annen Koti 3:lle blogiin. Näistä linkityksistä olen enemmän kuin innostunut! Molempien blogien kautta tulee jo nyt jatkuvasti lisää vierailuja.

Suurimmat liikenteen lähteet kuitenkin tällä hetkellä ovat rintamamiestalo-foorumi sekä Tavallisen tytön facebook-sivusto. Blogilistalta antamieni aihesanojen perässä tulee myös paljon vierailijoita. Jonkun verran satunnaisia kävijöitä siirtyy lukemaan blogia myös omien kommenttieni kautta muilta blogeilta.

Olen siis päässyt blogini kanssa jo ensimmäiseen tavoitteeseeni. Seuraava askeleeni on hankkia lisää vakituisia lukijoita: lukijat (joita nyt vain yksi, kiitos hänelle:) löytyy blogin vasemmasta laidasta alaspäin scrollaamalla.

Ennen kaikkea haluaisin kymmeniltä päivittäisiltä kävijöiltä aktiivisempaa vuorovaikutusta ja kommentteja! Olisi mukavaa tietää, mitkä jutut ovat kiinnostaneet tai herättäneet ajatuksia.

Eli nyt kaikki: kommentteja kehiin!
Kaikkien tällä viikolla blogiin kommentoineiden kesken arvotaan käsintehty pieni joulutuote (joka ei ole tuo kuvassa näkyvä "juhannustuote", eikä edes läheskään yhtä ihana, mutta kiva kuitenkin!:).


Tavallinen Tyttö kiittää ja saa jo etukäteen kommenteista lisää energiaa jatkaa blogin kirjoittelua ja ennen kaikkea kehittää sitä aina parempaan suuntaan! Valokuvakansiot ovat täynnä kuvia ja tekemistä, josta mielellään kerron jatkossakin täällä:)

6 kommenttia:

Unknown kirjoitti...

Niinhän se menee... että tulee yleensä "hiivittyä" blogeissa eli käytyä lukaisemassa teksti ja katsastamassa kuvat (sulla kivoja!), harvemmin siis kommentoimassa.

By the way, blogger on mulle ainakin heittänyt tänään enemmän kuin kerran "page not found"ia. Näin kävi myös tämän kommentti linkin kanssa ekalla yrittämällä.

Johanna kirjoitti...

Vastavierailulle tulin tänne sinun blogiisi. Aina on mukava saada kommentteja, tiedän sen itsekin, joten yritän aina käydessäni niitä myös muilekkin jättää :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos kaunis!:)

Jenni kirjoitti...

Minä myös viittaan ja tunnustaudun "salalukijaksi". Usein käyn ja monta kertaa olen ajatellut jättää jälken käynnistäni, mutta tuntuu, että se on merkityksetöntä.

Tykkään tavastasi kirjoittaa ja varsinkin huomioida ja raportoida ympäristön tapahtumista usein lievästi ironinen hymynkare suupielessä. :) Kiitos, että jaat ajatuksiasi!

Niin ja Näyttämön omenahyvää aion ehdottomasti testata!

SinikkaLeena kirjoitti...

Ei ole missään nimessä merkityksetöntä! Yksinpuhelu on ihan kivaa, mutta joskus on kiva varmistua siitä, että edes joku kuuntelee:) Seuraavan kerran voit ainakin kommentoida sitä, että mitä tykkäsit omenahyvästä!

Marie Elisabeth kirjoitti...

Mielelläni osallistun arvontaan !
Mielenkiintoisia ja monipuolisia päivityksiä, luin hetken ja jatkan kommentin jälkeen :)
Mieltäni lämmitti kirjoitus kotikaduiltani :)

Mukavaa viikonlopun jatkoa Sinulle!
-Marie-

Related Posts with Thumbnails