22.9.2010

Wanhan kaapin kätköissäVietin pari helteistä kesäpäivää ohikulkevia autoilijoita ilahduttaen: hioin bikineissä Näyttämön navetan vintiltä löytynyttä kaappia. Alunperin Tavallisen Poika kantoi kaapin pihalle apupöydäksi grillaukseen, kaapin edeltävästä elämästä meillä ei ole hajuakaan. Muutaman päivän hilseilevää puukaappia katseltuani tajusin, että siitähän tulisi loistava allaskaappi tulevaan vessaamme!

Kuvissa kaappi ennen maalinpoistoa ja hiontaa.Maalin poistamisessa päädyin käyttämään pääasiassa kuumailmapuhallinta ja metallilastaa. Yhdistelmä toimi hyvin, mutta joissain kohdissa jätti jälkeensä vielä liimaisen ja tahmaisen kerroksen -mitä lie maalin aluslakkaa? Tämän poistamisessa jouduin vielä turvautumaan maalinpoistoaineen käyttöön ja pääsin samalla eroon pohkeideni nahkastakin...(aine on hirvittävää myrkkyä, jota elämäntapasählääjän pitäisi vältellä viimeiseen asti pysyäkseen hengissä!).

Nyt kaappi odottaa hiottuna puuvarastossamme, että suunnittelisimme ja toteuttaisimme kylpyhuoneremontin loppuun. Sen jälkeen on helpompi päättää allaskaapin lopullinen ulkoasu -todennäköisesti kaappi saa uuden maalipinnan. Katselin Tikkurilan helmiäishohtoisia maaleja hieman sillä silmällä, että lopputulos voi olla yllättävänkin raflaava. Jatkoa seuraa...


3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!

Parolan asema kirjoitti...

Upea kaappi, tuosta tulee kyllä kylpyhuoneen helmi taatusti! Vastaisuuden varalle voin suositella myrkytöntä Uulan maalinpoistoainetta, itse käytän sitä aina, ja on vielä saman hintaista kuin ne myrkylliset, hassua.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos vinkistä! En tiennyt sellaista olevan olemassa, varmasti sopii meikäläiselle paremmin!

Related Posts with Thumbnails