19.9.2010

Navetalla Kirppuiltiin

Navettakirppis elokuun toisena viikonloppuna onnistui yli odotusteni. Myyjillä oli mukanaan TODELLA paljon ja hyvää tavaraa. Kävijät löysivät hienosti perille ja ostoksia tehtiin. Tunnelma oli mukava. Lauantaina tuntui, että asiakkaita oli klo 10-12 melkeinpä välillä liikaakin, muuten lauantaina oli aika mukavan tasainen asiakasvirta. Sunnuntaina kävijöitä oli heti aamusta, mutta sen jälkeen kyllä hiljeni aika tavalla. Asiakkaita haastellessa kävi ilmi, että kaukaisimmat kävijät tulivat Näyttämön Navetalle Riihimäeltä, Espoosta ja Vantaalta asti! Kokemuksesta jäi hyvä maku ja suunnittelen jo innolla ensi kesälle vastaavaa, ehkä hieman säännöllisempää kirppislauantaita?


Itse tietenkään en malttanut olla tekemättä hyviä löytöjä, kuten en yleensäkään kirppiksillä. Tavaramääräni vahvistui pääasiassa kirjoilla ja askartelutarvikkeilla, joitain astioita tuli myös hankituksi. Mutta onneksi pääsin myös eroon vanhasta tavarasta ihan reilulla kädellä, joten pienet hankinnat eivät missään nimessä vetäneet budjettia miinukselle! Tavallisen Poika ja Prinsessa Ruusunmarja pyörittivät pihalla pientä lettubisnestä, joka sekin tuntui ennen kaikkea ilahduttaneen kävijöitä.

Jos jotain hyvää, niin aina jotain huonompaakin. Pitää sanoa, että reilusti ennen kirppiksen aukioloaikaa saapuneista ahneista jälleenmyyjistä jäi hieman huonompi jälkimaku kuin muista leppoisista asiakkaista. Jälleenmyyjien tapa toimia ja kerätä tavaraa on ilmeisen hätäilevä ja ahne -jossain vaiheessa näytti jo siltä, että menetämme samalla kaiken irtaimiston tontiltamme, mikä ei ole edes myynnissä... Sinänsä on kiva, että jälleenmyyjät kiertelevät kirppiksiä ja ostavat reilusti tavaraa. Mielestäni he voisivat kuitenkin noudattaa pihakirppistenkin kohdalla aukioloaikoja sekä normaaleja käytöstapoja. Ja kysyttäessä ehkä vielä vastata rehellisesti, ovatko ostamassa tavaraa jälleenmyyntitarkoitukseen, jolloin palvelukin vastaisi ehkä paremmin heidän tarpeitaan?

1 kommentti:

Mari K kirjoitti...

Mainostathan tapahtumaa sitten ens suvena hyvissä ajoin! Jos taas pääsisi paikalle!

Related Posts with Thumbnails