25.9.2010

Katseilta piilossa

Olimme tänään muuttamassa Tavallista Pappaa ja Tavallista Mummia. Vielä eläkeiässäkään ei näytä siltä, että he olisivat varmasti asettumassa mihinkään...Toiset ne eivät pysähdy kuin vasta haudassa!?
Muuttokuormaa ja laatikkomäärää katsellessa ei kyllä käynyt yhtään kateeksi. Muutostamme Näyttämölle on nyt reilu vuosi. Osa tavaroista on vieläkin muuttolaatikoissa ja se aika, kun kaikki on hukassa, mitään ei löydy ja millään ei ole paikkaa, on vielä liian hyvin muistissa...

Kesti kauan ennen kuin saimme Näyttämölle verhot ikkunoihin, lähes vuosi. Ja ei niitä kaikissa ikkunoissa ole vieläkään! Näyttämön keittiöön hankin rullaverhot viime talvena, mutta niiden asennuksesta tuli sen sortin riita Tavallisen Pojan kanssa, että emme yksinkertaisesti saaneet niitä laitettua paikoilleen ennen kuin vasta tänä kesänä, kun jompikumpi oli valmis joustamaan tarpeeksi....Keittiön ikkunoissa oli ihmeelliset vanhat verholaudat. En ole vielä keksinyt, miten niissä on ollut verhot (ja millaiset verhot) aiemmin kiinni? Joka tapauksessa olen todella tyytyväinen muumirullaverhoihin, jotka sopivat värinsä puolesta erinomaisesti keittiöömme ja näin ollen emme muita verhoja tarvitsekaan.

Kuvassa oleva huonekasvi meinasi kuolla viime syksynä, kun emme vielä olleet "perehtyneet" sen kasteluun. Tavallisen Pojan pelastettua huonekasvin, se on sen jälkeen kukkinut kiitollisena  lähes jatkuvasti. Ruma ja harva kasvi on vieläkin, mutta valkoiset pikkukukat ovat suloisia!


Mummin ja Papan varastojen kätköstä löytyi omasta lapsuudestani tuttu peikko-rullaverho, joka on alunperin kai jostain 70-luvulta. Aitoa retroa ja hyväkuntoista sellaista. Ajaa hienosti asiansa lastenhuoneessa hieman alkuperäisestä kavennettuna ja reunat siistittynä. Kuosi on vähintäänkin COOL!

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails