31.10.2011

Syksy Kartanolla

Syksy on ollut sateinen, mutta siitä huolimatta tähän syksyyn on sisältynyt enemmän aurinkoisia päiviä kuin moneen vuoteen! Luulin aina, etten koskaan löytäisi työtä, josta pitäisin. Nyt alan epäilemään, että olen ollut väärässä. Ehkä niitä töitä on vähän, mutta niitä kuitenkin on!

Aloitin heinäkuun alussa työt sivareiden koulutusvastaavana Väkivallan ennaltaehkäisyn koulutusohjelmassa. Nautin työstäni aivan suunnattomasti! Monien ahdistavien vuosien jälkeen on ihana aamulla tulla töihin ilman minkäänlaista pelkoa, ahdistusta tai huonouden tunnetta. Pidän työstäni ja alan vähitellen uskomaan, että minustakin pidetään.

Nuoret miehet ovat aivan äärettömän sympaattisia ja motivoituneita opetettavia ja päivät heidän kanssaan ovat todella hauskoja! Minulle on myös merkitystä sillä, millainen työympäristöni on ja nyt ei kyllä todellakaan ole puitteissa valittamista! Työpaikkani on vanha kartanoalue, joka on museoviraston suojeluksessa. Alueella sijaitsee vanha päärakennus, isot navetat, työrakennuksia sekä funkkis- ja 50-luvun tyylisiä kerrostaloja. Kartano on järven rannalla ja hyvin hoidetun puutarhapuiston sisällä. Ei tällaisessa paikassa voi olla huonolla tuulella!6 kommenttia:

Hanna @ AsuntoDelSol kirjoitti...

Onpa kiva kuulla! Kauniilta tosiaan näyttää nuo puitteet. Onnea uudesta työpaikasta :)

Leena Kärras kirjoitti...

On upeaa kuulla joka ikinen kerta kun joku kehuu työpaikkaansa ja yhteisöää ja kertoo olevansa omassa paikassaan. Olen niin onnellinen puolestasi!
Sydän sykähtelee taas isommin täälläkin, kiitos kun jaoit tämän.

Thilda kirjoitti...

Vierailen täällä ensikertaa ja täytyy todeta että kaunis työpaikka sinulla on! Kuulostaa aivan unelmalta tuo hyvällä mielellä työhön lähteminen. Kaunista syksyä! :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Lilianna: Kiitos

Leena: Ihailen sitä, että joku suomalainen jaksaa iloita toisen kanssa, eikä ole kateellinen. Kiitos sinulle siitä asenteesta!

Thilda: Tervetuloa ensi kertaa ja tervetuloa jatkossakin! Kyllä, töihin lähtö on mukavaa:) Hyvää syksyä sinullekin!

PIUZA kirjoitti...

Mielenkiintoista. Ja siitä tulee aina hyvälle mielelle, kun lukee, että ihminen on työssä mistä pitää!:) Olitko aiemminkin väkivallan ehkäisyyn liittyvässä työssä, vai oliko työ ihan eri saralta? Oi, työympäristösi kuulostaa ja näyttääkin mahtavalta!

t.Paula

SinikkaLeena kirjoitti...

Paula: Olen koulutukseltani kasvatustieteen maisteri luokanopettajan painotuksella. Tehnyt ihan sitä työtä pääasiassa. Kyllä tässä on teoreettisesti ollut haastetta ja opiskeltavaa, mistä pidänkin erityisesti!

Related Posts with Thumbnails