15.9.2011

Navettakirppis Yli Odotusten

Elokuussa vietimme Näyttämöllä yhtä kiireistä viikonloppua Navettakirppiksen merkeissä. Tämä "jokavuotinen" perinne oli nyt toista kertaa käynnissä.

Mainostaminen -paikallislehdissä, kauppojen seinillä, facebookissa- onnistui yli odotusten: lauantaina väkeä oli paikalla ihan uskomattoman paljon! Sunnuntaina oli huomattavasti hiljaisempaa, mutta koko ajan silloinkin asiakkaita paikalla.

Tavallisen Poika hoiti kahviota, tuttavaperheellä oli makkaranpaistoa ja itse kirppiksellä oli myynnissä tavaraa ja vaatetta 10stä taloudesta. Viikonlopun tuotto oli uskomaton ja paikallislehtikin kävi tekemässä jutun.

Viikonloppu on hyvin työläs ja vaatii paljon ennakkovalmisteluja, mutta tuskin tätä malttaa ensi vuonnakaan jättää tekemättä.

Mainosteline tien varressa oli Tavallisen Pojan idea -ei hassumpi, vai mitä? Siinä on siis kaksi ovea navetan vintiltä asennettu vastakkain, saranat lisättynä ylälaitaan.5 kommenttia:

Anni / Needles and Roses kirjoitti...

Oi miten kivalta tuo näyttää! :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Vautsi, varmaan kiva tapahtuma!

maria kirjoitti...

Hyvä idea! Mukava kun olet palannut blogistaniaan (; Syksyisiä mummola-terveisiä

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiva kun olette kaikki taas täällä mukana seurailemassa! Palaan teidänkin blogeihinne, kunhan ehdin, vähitellen! :)

Nimetön kirjoitti...

Kirppis oli loistava! Tein hyviä löytöjä. Lampaat ja kanaset ihania, tytärlapsi oli aivan haltioissaan. Kiva jos jaksatte ensi vuonnakin.

Related Posts with Thumbnails