17.7.2011

Synttärijuhlintaa

Suklaa-Prinssi ja Prinsessa Ruusunmarja ovat molemmat syntyneet kesällä. Pidimme tänäkin vuonna yhteiset kaverisynttärit. Keli suosi: aurinko paistoi ja oli helteistä. Juhlimme pihalla -Tavallisen Poika ja lapset olivat työpäiväni aikana koristelleet yhdessä pihaan juhla-alueen. Olin enemmän kuin tyytyväinen lystikkääseen ja toimivaan lopputulokseen! Hauskin idea oli lasten uimalelueläimet roikkumassa puista (Susi tosin tappoi yhden krokotiilin juhlien jälkeen...).
4 kommenttia:

carita kirjoitti...

Aivan mahtava piha!
Noista kuvista tulikin mieleen, että oletko käynyt Porvoossa taidekoulun "sinisessä talossa"? Siellä on nyt kevään ja kesän aikana ollut taidenäyttely. Se piha on aivan älyttömän herkullinen.

SinikkaLeena kirjoitti...

carita: tää on itse asiassa kaikkein kämäsin kohta meidän pihasta! En ole käynyt, missä se on? Pitääpä hakeutua! Porvoossa on joku puistokin, jota suositellaan puutarhaintoilijoille -missähän se on? Lisäksi haluaisin käydä Fredrikan Lähteessäkin joskus:)

Mut tuu sie kattoon pihaa navettakirppiksellemme!

carita kirjoitti...

Sininen talo on ihan Fredrikan lähdettä vastapäätä. Eli siis siinä on sininen talo ja sininen aita. Aidassa on semmoisia tuuliviirejä. Käyt ensin Fredrikan Lähteellä lounaalla (suosittelen!), sitten lasten taidenäyttelyssä ja sitten vielä kahvit Fredrikan lähteellä..tai Cabriolessa.. :) Hmm.. Täytyykin otta selville tota puistoa, never heard.

Onko kirppari siis teidän navetassa? Täytyypä laittaa kalenteriin, toivottavasti pääsen.

SinikkaLeena kirjoitti...

Carita; juurikin meidän, tervetuloa!

Related Posts with Thumbnails