13.7.2011

Suomen Turussa, Luostarinmäellä

Aloitin uudet työt heinäkuun alussa. Vauhtia ja uutta asiaa on piisannut aivosolujen täydeltä, enkä ole ehtinyt kovasti blogiin päivittelemään päivittelyä. Työt ovat alkaneet kivasti ja olen innoissani.  Kesätouhuja ja ohjelmaa on muutenkin ollut riittävästi, joten koneella on vierähtänyt senkin vuoksi hieman vähemmän aikaa.

Viime viikonloppuna kävimme Suomen Turussa sukuloimassa. Kaunis on Turku kesällä. Piipahdimme Turun Luostarinmäen Käsityöläismuseossa, joka oli todella kiinnostava paikka. Suosittelen vierailua siellä ehdottomasti, jos olet kiinnostunut vanhoista rakennuksista ja historiasta. Itse olisin voinut käyttää museoalueella aikaa tuntikaupalla. Ikävä kyllä minulla ei ollut omaa kameraani käytössä, mutta tässä hieman kuvia lainapokkarista:

9 kommenttia:

Maria kirjoitti...

Kiva kuulla susta välillä! :)

Ihania kuvia. Mä rakastan ihan hirveesti just tollasia paikkoja. Voi että kun pääsis kanssa taas jonnekin ihastelemaan. Tosin mieluummin yksin, koska muu perhe ei välitä tämmösestä pätkääkään. Naantalissakin ne vaan hätyytteli mua, kn yritin Muumimaailman jälkeen vähän kattella kaupunkia. :D

SinikkaLeena kirjoitti...

Meillä muu perhe oli mukana ja sujui ihan ok, mutta ei ne NIIN kauaa jaksaneet kuin minä olisin jaksanut....!
Ja kiva, jos on kiva:)

Katja kirjoitti...

Onnittelut uudesta työstä!

Pepper kirjoitti...

Käsityöläismuseo on kyllä jopa näin paljasjalkaiselle Turkulaisellekin ihan ykkösmesta! Lapsesta lähtien olen siellä käynyt ja vielä jaksaa viehättää kerta toisensa jälkeen :)

SinikkaLeena kirjoitti...

Katja: Kiitos!

Pepper: Kiva kuulla! Suomalaisissa on liian usein se vika, etteivät käy oman "kylän" kohteissa, vaikka Pariisin lomalla kierretään päivässä 30 museota....Oletko muuten uusi lukija? EN ainakaan muista kommenttejasi aiemmalta (muistini tosin pätkii...) -tervetuloa!

Marika kirjoitti...

Minäkin rakastan vanhoja kaupunkeja, vanhoja rakennuksia, historiaa... Kauniita kuvia olet ottanut.

Onnea uuteen työhön!

Pepper kirjoitti...

Hei vaan Leena,
hups, taisi unohtua esittäytyä, olen kyllä uusi lukija :) et siis ole dementoitumassa ;)Ja kiitos tervetulotoivotuksista! Jään kuulolle!

Kaisa Reetta kirjoitti...

Kaunis kuvakavalkadi Luostarinmäeltä :) <3

SinikkaLeena kirjoitti...

Marika: Kiitos!

Pepper: kiva kun vahvistit!:D

Kati: kiitos!

Related Posts with Thumbnails