23.7.2011

Säilytystilaa Pakaaseissa

Raivasin tuossa kesäaittaa kesäkuntoon. Talvella se on toiminut romuvarastona pääasiassa. Tavallisen Vaarin matkalaukut olivat kulkeutuneet meille ja aittaan, siirsin ne vihdoin esille olohuoneeseen. Loistavia säilytyspaikkoja lasten piirustuksille ja julisteille, jotka odottavat seinälle laittoa! Toinen matkalaukuista ainakin on muuten 40-50-luvun taitteessa ollut Tavallisen Vaarin matkalaukkuna Englannin matkalla!

Pari uutta lukijaa näyttäisi tulleen, tervetuloa! Mukaan kommentoimaan vaan aktiivisesti, niin ei mene meikäläisen yksinpuheluksi tämä!

4 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Tässä kommenttia :) Matkalaukut ja kapsäkit ovat tod. oiva ja kaunis tapa säilyttää aarteita. Tytärlapsen huoneessa on niitä on neljä päällekkäin, isommasta pienempään, ruskeasta vanhaan turkoosiin. Sisäänsä kätkevät leluja ja luettavaa. Ja eteisessä rötköttää vielä yksi pakaasi. Sinne voi nopeasti piilottaa osan vallattomasta kenkämerestä :)

-Savariini

ps. ei ollenkaan pöllömpi tämä blogilöytöni, tänx Näyttämölle ;)

Santtu kirjoitti...

Hellyyttäviä nämä vanhat matkalaukut! :)

VMS kirjoitti...

Olen mökillä tehnyt matkalaukkuihin valokuva-arkiston.

Isoisoisän laukussa ovat wanhat valokuvat ja muitakin vanhoja tavaroita, kuten hänen A4:n kokoinen 'lompsa'. Setelit olivat silloin hieman suurempia ;)

Ukin matkalaukussa ovat perhekuvat ja kuvat esim. mökin rakentamisesta, mummon puutarhasta jne.

Isän matkalaukku on suosikkini. Olen säilönyt sinne jopa isän kastemekon (löytö mökin sisäkaton välitilasta, minne ennenvanhaan on 'hillottu' tavaroita).
Viihdytän mökkisadepäivinä itseäni avaamalla isän matkalaukun, katsomalla tietysti vanhoja valokuvia - ja lukemalla hänen kirjoittamiaan äidinkielen aineita kansakoulun ajoilta.
Olen perustanut jo omankin matkalaukun...ja siskonpojalle myös, hänen askarteluille ja piirustuksille, kuten sinäkin.

Nyt kun olen muuttopuuhissa ja järjestelemässä uutta kotia, taidankin jättää osan laukuista purkamatta ;)

SinikkaLeena kirjoitti...

VMS: kiva kun tulit kommentoimaan, niin sain taas sykäyksen tulla vastavierailulle blogiisi PIITKÄÄSTÄ aikaa!

Savariini: Toivottavasti jäät vaki"asiakkaaksi", tervetuloa!

Santtu: Niin minunkin mielestäni. Ja erityisen hellyyttäviä siksi, että vaari on oikeasti matkustanut niiden kanssa ja tuonut tytöilleen englannintuliaisina skottihamoset:)

Related Posts with Thumbnails