25.6.2011

Kesäsaappaat

Joku ihmetteli taannoin naamakirjassa, jotta miksi metsästän vanhoja värikkäitä saappaita. Metsästys tuttavien varastoista tosin ei ollut kovin tuottoisaa, joten kävelin sitten sen sijaan Samaria-kirppikselle ja kaivelin heidän hyllyistään huonokuntoisimmat kumpparit tarkoitustani varten.Saappaat sijoitin tien varren aitaan, jotta ohikulkijatkin ilahtuisivat niistä. Laitoin saappaat aidan keskelle, joten niitä voi tarpeen tullen lisätä reunoille päin. Yhdet keltaiset on eräs ohikulkija jo luvannut kokoelmaan! Saappaissa kukkii omin päin levinnyttä orvokkia ja hopeaputousta.


14 kommenttia:

Susanna kirjoitti...

Tuon aidan ohi ei kyllä voi kulkea ilahtumatta.

Lea R. kirjoitti...

Vähän arvelin tuota kun kävin katsomassa kuvavalikoimaasi Pinterestissä. Hauskalta näyttää! PS. Perustin sen ryhmän, mut ihan vielä ei jaksa markkinoida...

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Susanna: Toivottavasti niin! Osa tosin ajaa niin kovaa, että taitaa jäädä kumpparit huomaamatta....

LeaR: Hyvin arvattu. Toinen mihin kumppareita voisi käyttää olisi betonivalut, joista sitten tulisi siis saappaan muotoisia.
Hyvä ryhmästä! Kannattaakin valmistella hiljaa ja alkaa vasta sitten, kun huvittaa:)

Kati kirjoitti...

Mainio idea :)

Tämä kukka-asetelma muistetaan varmasti aina.. kun tuosta ohi kävelee :)

Santtu kirjoitti...

Voi mikä ihana idea ohikulkijoiden piristykseksi!! :)

Lilianna Lehdokki kirjoitti...

Ai miten hauska!!! Harmi, ettette asu täällä meillä päin. Mä ainakin valitsisin kulkureittini niin, että se menis teidän ohi, että näkisin, miten kesän mittaan nuo kasvaa. Hopeaputous on tosi ihanaa.

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Itse asiassa olen saanut jo aika tavalla (!) positiivista palautetta saappaista. Ihmisten mielestä ne ovat hellyyttävät.

Hopeaputous on ihanaa ja ihanan helppohoitoista, kesäkukka nro 1!

minna kirjoitti...

Voi kun oisin arvannut, olisin ostanu sulle Hertsikan pihakirppiksiltä saappaita. Etsin tytölle mökkikumppareita, ja löytyi monet rikkonaiset ennen yksiä ehjiä :)Hauska idea, kopioisin mökille vaan kun taitavat vaatia kastelua niinkuin muutkin ruukkuhommat niin siihen se kaatuu sitten.

Maikki kirjoitti...

Voi miten söpö idea! Nyt alkaa silmät lupsahtelemaan kiinni, mutta tulen varmasti myöhemmin uudestaan selailemaan lisdää blogiasi :)

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Maikki: Tule ihmeessä!

Minna: Tuo hopeaputous on niin kestävä, että se kyllä hyvin selviäisi sullakin! Kumpparissa pysyy kuitenkin kosteus muovipurkin tasolla ja hopeaputous selviää rutikuivana viikkoja (testattu on). Toinen idea on leikata kärkeä auki ja laittaa mehikasveja sieltä kurkkimaan -ei tarvi kastelua ollenkaan. Joten kirppikselle vaan!

Kaisa/Peikkolapset kirjoitti...

Löytyipäs hauska blogi hienoin ideoin! Täytyykö laittaa ensi kesänä lasten pienet saappaat kasvamaan horsmaa!

Leena 37 Tuntia Vuorokaudessa kirjoitti...

Tervetuloa Kaisa ja kiva kun tykkäät! Olen pitänyt hieman lomaa blogin pidosta, mutta tarkoitus on lähiaikoina aktivoitua entiseen tahtiin -pysy linjoilla!

Peipon pesä kirjoitti...

Onpa kiva idea :D

Peipon pesä kirjoitti...

Onpa kiva idea :D

Related Posts with Thumbnails