9.4.2011

Terroristi-isku

Minun kierrätyskeskusylpeyteni on vihreä tekonahkanojatuoli. Se kököttää makuuhuoneen nurkassa.

Terroristi-kissa on vain jostain keksinyt, että hänen pitäisi olla kynsineen iskukunnossa. Ja mikäs olisi sen parempi paikka kynsien teroittamiseen kuin tuo mukavasti napsahteleva nahkan pinta! Voitte varmaan kuvitella, että jokainen kynnenjälki jää pintaan ikuisesti näkyviin. Onko siis mitään keinoja säästää tuolia kissalta? Voiko siihen pintaan laittaa jotain ainetta, joka karkottaisi kissan tuolin kimpusta?

Kissalla kyllä on paikkoja, joita se SAISI repiä. Tuoli ei minun mielestäni kuulu niihin...

Joku neropatti (kuten esimerkiksi rakas sisareni) voisi ehdottaa ratkaisuksi ongelmaan kissan eliminoimista. Joku toinen (kuten esimerkiksi rakas sisareni) voisi myös ehdottaa ruman retrotuolin eliminoimista. Kumpikaan vaihtoehto ei kelpaa, koska pidän paljon kaikesta tyhmästä ja rumasta.

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Appelsiinilla tai sen kuorella kannattaa kokeilla. Eli vähän hieroo tuoliin appelsiiniä tai laittaa kuoret vähäksi aikaa tuolin päälle. Varmasti on myös jotain karkotettakin. Meillä toimii hyvin appelsiinin kuoret.Kissa hasitaa pitkään appelsiinin, vaikka kuoria ei enää ole. t:Heli.A.

Sude kirjoitti...

Mikään ei auta, sanoo viiden kissan emäntä :)

Unknown kirjoitti...

En ole kissaihminen (miu), mutta sanoisin, että peitä se tuoli nyt jollakin, ja kun kesä tulee ja kissa ulkoilee paljon (ulkoileeko??), niin suojapeiton voi poistaa. Jos se kissa rymyää ulkona energiansa ja tulee sisälle huilimaan ja syömään, niin ei ole niin kiinnostunut tuolin raapimisesta?

Yksi kissatuttuni (no ihminen se oli) sanoi muuten noihin kissapisuihin liittyen, että kandee putsata etikalla. Monissa pesuaineissa on ilmeisesti ammoniakkia, joka haisee kissan nokkaan jollain tavalla samalta kuin pissa. Sehän on sitten merkkauskierre.

Katja kirjoitti...

Upea tuoli, ystävälläni taitaa olla samanlaiset punertavina.

Sitrusta tai peittoa minäkin kokeilisin. Paino sanalla kokeilisin, kissojen kanssa kun mikään ei ole varmaa :))

Nimetön kirjoitti...

Tuoli on kyllä hieno :) Ottaisin samantapaisen, jos ei olisi viittä kissaa. Yhteen kissaan meillä ei tehoa appelsiini, mutta 4 muuta pysyy kaukana. Kannattaa kokeilla! t.Heli.A.

SinikkaLeena kirjoitti...

HeliA: Pitää kokeilla appelsiinia. Inhoan itse appelsiinkin tuoksua (ja muitakin tuoksuja), mutta ehkä inhoan vielä enemmän tuolin hiljaista menetystä...

Sude: Jeee....mä vähän pelkään samaa!

Anne: Meidän edellinen kissa kun oli ulkokissa, ei tehnyt sisällä muuta kun söi ja lepäsi. Se se oli helppoa. Toivottavasti päästään terroristinkin kanssa joskus samaan.

Katja: Mä olen nähnyt näitä samoja ripulinruskeana, viininpunaisena, mustana ja valkoisena:)

Punanen kirjoitti...

Edellisiin yhdistettynä vielä siirrä yksi luvallinen raapimispaikka tuolin viereen. Meillä jäi sohva rauhaa kun sitä vasten on raapimispuu. Tarvi muutamia (monta) kertaa kieltoa ja siirtoa raapimispuulle viereen. Meidän sohva on kangaspintainen, joten nahkan kanssa voi olla vaikeampaa. Se varmaan on vaan niiiiin houkutteleva.

Related Posts with Thumbnails