24.4.2011

Sohva, Tyynyjä ja Simaa

Sain vihdoin viimein päivitettyä sohvamme kesäkuosiin. Kävin jokin aikaa sitten paikallisella hyväntekeväisyyskirppiksellä ja ostin kaikki löytyneet valkoiset vanhat tyynyliinat pitseineen ja kirjontoineen. Melko hyviä löytöjä voisin sanoa! Niistä sitten tuli sohvatyynyille uudet liinat, hieman kiinni harsimista, nappien lisäämistä ja jättimäisiä hakaneuloja vain vaadittiin.

Valkoisia sohvia kauhisteltuani, voin kyllä todeta, että koiran karvanlähdön aikaan viimeistään tuo tummanharmaa sohva on osoittautunut megalomaaniseksi virheeksi! Lisäksi jokin aikaa sitten olin polvillani sohvan käsinojalla ja rakenne MURTUI! Rungolla on takuu -jos kuosin vaihto onnistuu samalla vaihdan sen meleeratuksi harmaaksi. Enkä osta enää ikinä muuta kuin meleeratun harmaan tai ruskeankirjavia sohvia!

Pikkujakkara toimii kivasti tarjoilupöytänä sohvan leveällä käsinojalla. Sima on Wanhan Porvoon Fabriikin Kotisimaa ja maistuu oikeasti kotisimalle, eikä millekään limuhömpötykselle. Täällä Itä-Uudellamaalla ja Kouvolan seudulla tätäkin simaa saa tavan ruokakaupoista. Lasit ovat Kaj Franckin Luna-sarjaa.5 kommenttia:

Taru kirjoitti...

Hienoja tyynyjä! Mullakin on pari vanhaa perintölakanaa odottamassa, että tekisin niistä tyynyjä.
Taru

Marika kirjoitti...

Voi mitä löytöjä olet kirpparilta tehnyt ja ihanat tyynyt olet saaut aikaan! Ihana on myös tuo tarjoilupöytä :)

Auli kirjoitti...

Kiva keväistys sohvalle!

Niinu kirjoitti...

Minen oo löytänyt kaupoista suuhuni sopivaa simaa, joten kokeilen (taas) tehdä itse:)
Viime vuonna sitä ei voinut juoda...mutta nyt se ainakin tuoksuu oikealle!
Harmitus kun olin toista miniää hitaampi kun perintölakanat oli jaossa, niin hyvälaatuisia aluslakanoita(kaan) ei saa kaupoista enää! Sinä olet tehnyt hyviä löytöjä ja tallettanut osan suomalaista historiaa:)

SinikkaLeena kirjoitti...

Taru, Marika, Auli: Kiitos kehuista!

Niinu: Tuo sima on kyllä aika erilaista kuin muut simat, mitä kaupoista saa. Ei sellaista hiilihapollista.

Related Posts with Thumbnails