4.4.2011

MaMa-haaste nro 7

Huhtikuu, ihanaa!Lempivuodenaikani Kevät tulla jolkottaa. Jopa vesisade on nyt positiivinen asia, kun päämääränä on vain päästä vihdoin tuosta lumesta, ja talvesta, eroon!

Rakastan sitä, kun etelän puoleisilla rinteillä vihdoin paljastuu maa. Tai tien reunojen lumi alkaa paeta. Lapsena kevään ensimmäisiä merkkejä oli, kun tytöt ilmestyivät pihoille hyppynaruineen. Kevät on pihaleikkien aikaa. Siitä kehittelin seuraavan MaMa-haasteen aiheen:


Tämänkertainen aihe on sisällöltään avoimempi ja luovempaa käsittelyä salliva kuin esimerkiksi edellinen aiheemme. Mieti miten sinä ilmaiset työn aihetta? Käytätkö kiviä, paperia ja saksia materiaalina vai teetkö jotain, joka ehkä esittää niitä vertauskuvallisesti? Liittyykö työsi ehkä kevääseen ja kevään leikkeihin? Tämänkertaisessa MaMa-haasteen arvioinnissa kiinnitetään erityishuomiota aiheen idearikkaaseen käsittelyyn.


Miten sinä käsittelet haasteen aihetta -kivi-paperi-sakset-? 
Raadin valitsemaa voittajaa odottaa hyvä keväinen yllätyspalkinto, joten kannattaa osallistua!


Jos haluat osallistua MaMa -haasteeseen, lue seuraavat ohjeet huolella.

1. Valmista itse uusi haasteen mukainen tuote. Tuote voi olla toisen ohjeista peräisin, jos vain mainitset postauksessasi, mistä olet idean napannut.

2. Materiaalit tuotteeseen tulee olla omista Mahdottoman suurista Materiaalivarannoista (tätä varten ei saa siis ostaa uutta materiaalia!).

3. Tuote saa olla iso tai pieni, kova tai pehmeä, minuutissa tehty tai kahdessa viikossa tehty. Tekniikka on vapaa.

4. Tuotteen tulee olla siis uusi, ei viime viikolla tai viime vuonna valmistettu.

Mitä sitten, kun tuote on valmis?

1. Kuvaa tuotteesi ja kirjoita siitä uusi, hyvin kuvaileva ja mielenkiintoinen postaus blogiisi.

2. Mainitse postauksessasi myös MaMa-haasteen alkuperä linkityksineen (yllä olevaa linkillistä haastekuvaa saa vapaasti käyttää). Blogini ylälaidassa olevalla MaMa-sivulla on myös MaMa-haasteen nappi siirrettäväksi blogisi sivulaitaan!

3. Tule takaisin tähän minun haaste-postaukseen ja linkitä tuo edellä mainittu  oman blogisi tuotepostaus alle.

Huom! Käytä TUOTTEEN NIMEÄ, ÄLÄ OMAA NIMEÄSI (tai blogisi nimeä)! esim. EI: "Leena" tai EI: "Leenan haastetyö"tai EI: "37 tuntia vuorokaudessa", vaan KYLLÄ: "Tuunattu keittiöjakkara". Linkityksen tulee tapahtua nimenomaiseen postaukseesi, EI blogisi etusivuun. Poistan linkitykset, jotka eivät ole ohjeiden mukaisia.

Huom! Linkitys on mahdollista sunnuntai-iltaan 17.4. klo 20.00 asti!

Onnea matkaan ja etukäteen jo suuri kiitos osallistujille!

Muista käydä ihailemassa myös muiden töitä linkeistä alla! Raadin valitsemat Parhaat Työt esitellään erityisesti Be Featured-postauksessa viimeistään maanantaina 18.4.

Jos et halua osallistua tällä kertaa, seuraavan haasteen aihe julkaistaan kahden viikon kuluttua! Tervetuloa silloin osallistumaan!

4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

:-O Johan polkasit :D

Mielenkiintosta nähdä mitä kivaa tähän keksitään!

SinikkaLeena kirjoitti...

Enkös? Nyt ei mennä ihan helpolla ja odottelenkin innolla, millaisia ratkaisuja ihmiset keksii. Ainakin kaksi aloittavaa työtä on tosi loistavia!

tarjah kirjoitti...

Kiitos Leena Piterestistä :)

SinikkaLeena kirjoitti...

tarjah: kävinkin juuri selaamassa sun boardisi läpi. tosi kivaa touhua!

Related Posts with Thumbnails