16.4.2011

Ihana Ilma!

Voi että pieni ihminen voi nauttia lämmöstä! Ja tässä tapauksessa siis iso ihminenkin on ihan pieni ihminen.

Olemme puuhastelleet kovasti koko lämpimän lauantaipäivän kevätsiivoustouhuissa. Tavallisen Poika on siivonnut Tavallisen Isäni kanssa pihaa. Rakennusjätteet on raivattu yhteen kasaan odottamaan kaatiskyytiä ja nurmikoita on haravoitu. Lisäksi Tavallisen Poika on raivannut varastoa käyttökelpoisempaan kuosiin.

 Itse olen vaihtanut kukkiin multia ja pessyt kaikki talvivaatteet pois. Pesukone ja kuivausrumpu ovat pyörineet koko päivän tauotta ja pihalla on ollut tuuletusteline kuivatusta varten. Kävin läpi pihan kukkaruukkuja ja -istutuksia ja keräsin vihdoin kaikki lyhdyt kesävarastoon.


Työntäyteinen päivä takana ja paljon saatu aikaiseksi. Työ ei kuitenkaan tällaisessa elämäntavassa tekemällä lopu -pikemminkin tämä päivä oli vain alkusoittoa seuraavat kuusi kuukautta kestävälle työsiirtolalle. 

Prinsessa Ruusunmarja otti kevätsiivouskeen omalla tavallaan kantaa: "Eikös kevätsiivous ole sitä, kun siirretään tavaraa paikasta toiseen?" Kyllä tyttäreni, juuri sitä!

7 kommenttia:

Katja kirjoitti...

Samoja puuhia meilläkin. Vielä kun joku tosiaan siivoisi sen vajan ja veisi kaatiskuorman kaatikselle tuolta navetasta. Mua aina ärsyttää sellaiset kasaantuvat rytöläjät, mutta ihan mahdoton yhdistelmä kun miestä ei häiritse!

Unknown kirjoitti...

Ihanan aurinkoista ja lämmintä! Kyllä siitä saakin extra energia latauksen, ja teillä sitä onkin sitten huiskittu piha ym hommia oikein kunnolla.

Tuija kirjoitti...

Oot ollu tosi ahkera. Tosi hyvältä näyttää järjestelyt ym. kuvassa Mutta tosi on ei työt lopu, nyt ne vasta alkavat :=) !!!

Kirsi kirjoitti...

:) täälläkin aloiteltu kevätpuuhia. Talvivaatteita olen pessyt ja lajitellut jo viikon ajan, meillä taitaa olla ihan liikaa pipoja yms.

Tuo oli aikas osuva ilmaus tuo puolen vuoden työsiirtolan avaus... ;) Mutta sitähän se on omakotitalossa, ja vanhassa pihapiirissä asustaminen. Meillä siivottavaa niin autotallissa kuin varastossa ja liiterissä... ja siivoamisen lisäksi tietty monenlaista kunnostus- ja rakennusprojektia...

Peppi kirjoitti...

Samat sanat - ihana on ollut vloppu ilmojen suhteen! Jeee kevät!
Meilläkin pyykkikone laulanut ja nyt tartteis silittää...

Sanna-Mari kirjoitti...

Ompas siellä ahkeroitu, vau!

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos kaikille kommenteista!

Related Posts with Thumbnails