1.4.2011

Aika Vaihtaa Blogilinkkejä

Ystävieni ja tuttavieni blogeihin on ollut linkit nyt jonkun aikaa tuossa tämän blogin vasemmassa sivupalkissa. Ehkä olisi jo aika esitellä seuraava sarja? Ottaen huomioon, että seuraan sellaista määrää blogeja, että esittelen näitä ehkä vielä eläkeiässäkin, jos en vaihda linkkejä vähän tiiviimpää tahtia.

Tällä kerralla linkitysvuoron saavat Ulkomaiset Super-Suosikkini eli käykääpä kurkkimassa. Blogeja ei ole teemoitettu tai valittu siis muuten kuin "muukalaistaustaisuutensa" ja loistokkuuden perusteella. Eikö se nyt Persujen marssin soidessa ole varsin sopivaakin? Omaan Kaunis Tarina -blogiini olen tuonut tällä viikolla pari uutta rakennusta, joista toinen tuo yllä oleva vanha Kartonkitehdas. Saa käydä kurkkaamassa, jos on rappioromantiikasta kiinnostunut!

Ja muistattehan MaMa-haasteen! Aikaa linkittää töitä on vielä sunnuntai-iltaan asti. Oma Pinterest-pinkoiluni on jättänyt jalkoihinsa oman esimerkkimallini tekemisen (pyydän nöyrimmästi anteeksi), mutta toivottavasti te muut ihanat ihmiset saatte vielä lisää kaikenlaista mielenkiintoista aikaan!! Klikkaa kuvaa alla.

Ei kommentteja:

Related Posts with Thumbnails