26.7.2010

Ikuisuusprojekti Koruhuone

Muutostamme asti alakerran pikkuhuone on esittänyt varsin tehokkaasti vaatehuoneen/varaston/kaatopaikan virkaa. Välillä huone on pursuillut liitoksistaan ja lattialla ei ole ollut yhtään kohtaa, josta lattiamatto olisi edes vilahtanut. Tämä työhuone on ollut murheellinen näky ja ennen kaikkea siksi, että sen oli tarkoitus olla Tavallisen Tytön työhuone. Valtakunta, jossa saisi jättää keskeneräisen työn levälleen ja jossa kaikki olisi juuri niillä paikoilla, jonne ne itse olisin jättänyt. Olen vain itsepintaisesti odottanut, että joku pyörremyrsky tuon huoneen siivoaisi ja pääsisin vihdoin tekemään askareitani, mutta vuosi on kulunut ilman mitään muutosta. Ja olen ommellut, askarrellut, koruillut vähemmän kuin ikinä.

Vihdoin viime viikolla tartuimme Tavallisen Pojan kanssa härkää sarvista ja saimme lasten lomaillessa mummolassa huoneen raivatuksi. Yhden päivän urakka oli vaivansa arvoinen! Nyt lattialle mahtuu kävelemään ja tavarat ovat omilla paikoillaan, eikä huoneessa ole mitään sinne kuulumatonta! Vielä odotan, että siskon poika tulee tekemään kesätöitä yhdeksi päiväksi ja lajittelemaan helmeni -sen jälkeen huone on täydellinen.

Siisti huone ja avoin pöytätila saivat minut heti samana iltana vääntämään muutaman kortin ja scrapbooking-kuvan. Ehkä vähitellen pääsen taas korujenkin makuun, kunhan pihahommat syksyn tullen vähenevät.


Koru on makeanvedenhelmistä ja svarowskin kristallirenkaasta valmistamani mittatilaustyö. Helmet on solmittu käsin silkkilankaan.

2 kommenttia:

Starface kirjoitti...

Upea koru! Lisää näitä!

Koukkuhelmi kirjoitti...

Voi mikä ihanuus - oma työhuone! :D On se korukin hieno ;) (tätä kommenttia lukiessa kannattaa ottaa se lähtökohta ettei mulla tällä hetkellä ole edes omaa pöytää ;) )

Adelheidin sivuilta tänne eksyin - ja (tietysti) ne korut nyt sitten kiinnostaa kaikkein eniten.

Related Posts with Thumbnails