9.3.2010

Messutaan Kädentaitoja!

Itselläni on ollut koko talven valtava luomisvimma. Tämä on kuitenkin ehkä ensimmäinen talvi elämässäni, etten kertakaikkiaan ole ehtinyt tehdä mitään. Tällaista kai se omakotiasujan elämä sitten on...Alla on kiva talo korjattavaksi ja inspiroiva ympäristö fiksattavaksi, mutta mitään et ehdi toteuttaa. No onneksi on sentään työmatkat unelmointia ja ideointia varten!

Sunnuntaina kävin Katajanokalla Wanhan Sataman Kädentaitomessuilla. Mukavathan nuo oli! Vaikkakin minulle näiden messujen kohderyhmä on hieman epäselvä. Olisin kaivannut enemmän materiaalien myyjiä, enkä niinkään valmiita tuotteita, joita voin (hmm..voisin) itsekin valmistaa. Mutta toisaalta, onhan muidenkin kätten tuloksia mukava ihailla. Messut osoittivat, että helmiala on tällä hetkellä pop, kuten olen tiennytkin. Kilpailijoita ainakin riittää. Ja jäihän sieltä messuilta jotain käteenkin, muutamia Sinellin vintage-papereita, huopapalloja, helmitarvikkeita ja kangaspaikkoja. Kirjaosastot olivat kaikista houkuttelevimmat ja niihinhän olisi uponnut rahaa vaikka millä mitalla, mutta lottovoittoa ei vieläkään ole käsissä. Siispä kirjat jäivät yhtä lukuunottamatta houkuttelemaan muita asiakkaita.

Kädentaitomessuilta muutama uusi tuttavuus jäi erityisesti mieleen, esittelen ne tässä lyhyesti:
Lasipaja Erityiset Enkelit: lasista valmistetut japanilaishenkiset nukkekorut.
Ökömökö: uusi tuttavuus askartelutarvikekauppojen rintamalla, erityisen kattava valikoima scrap-booking materiaalia.
Naavalainen: käsinpainetut kangaspaikat esimerkiksi lasten vaatteisiin (PAL-JON hauskempia ja fiksumpia kuin kangaskauppojen monikansallisten riistoyhtiöiden cartoon-hahmoja esittävät paikat!). Samoista painetuista eläinhahmoista oli tehty myös suloisia vauvan pehmoleluja, löytyy tuosta linkistä.
Riiminka-design: upeat käsin painetut laukut ja erityisesti naisten Peppi-mekko, johon minulla ei ikävä kyllä ole vielä vuosiin varaa...

Ja sitten siellä viimeisen salin takanurkassa oli yksi aivan ihania lastenvaatteita, aivan mahdottoman lystikkäistä painetuista kankaista valmistanut yritys -mutta mikä lie oli sen nimi? Saa muistuttaa, jos joku kävi messuilla ja tietää, mitä firmaa tarkoitan! Heillä oli myös maailman suloisimmat lapaset myynnissä. En ostanut, mutta voisin harkita hienovaraista plagiointia. (Edit: kiitos Ninnun vinkin, Kimperi :)

2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Se oli Kimperi.

SinikkaLeena kirjoitti...

Kiitos! Nyt linkki lisätty:)

Related Posts with Thumbnails