14.3.2010

Installaatioita

Näyttämön sisäeteinen ja porraskäytävä sekä yläaula ovat tällä hetkellä remontin alla. Ne ruskeat ja mäntypaneloidut tilat siis; kamaluudet, jotka huutavat itseensä valoa. Remontti kuitenkin etenee varsin hitaasti ja senpä vuoksi sisääntuloamme ovat jo useamman viikon ajan piristäneet tilataideteokset ja erilaiset vaihtuvat työkalu/maalipurkki -installaatiot.Yläkerran aulassa on tapettinäyttely. Olen kuluneen talven aikana leikellyt tapettikaupoista mallipaloja enemmän kuin koskaan ennen (hyvää scrap-materiaalia ja taulupohjia!). Tällä kertaa laitoin mallipalat seinälle, koska päätöksen tekeminen oli hankalaa. Päädyimme kolmesta hyvin erityyppisestä tapetista tuohon isokuvioiseen musta-valkoiseen. Se tulee siis yläkerran aulan yhdelle seinälle.

3 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Olisin itsekin valinnut mustavalkoisen tapetin noista vaihtoehdoista.

Heidi K kirjoitti...

Hei! Mikä ja mistä on tuo tapetti? Meillä pitäisi laittaa keittiön välitilaan jokin kiva mustavalkoinen tapetti... -Heidi K-

SinikkaLeena kirjoitti...

Muistaakseni tuo tapetti oli S-ketjun rakennusliikkeestä. Siitä, mikä on nyt tulossa roviksellekin. Tai sitten se on K-Raudasta -voi luoja kun muistaisikin ja yhtään kokonaista rullaa ei taida enää olla jäljellä. Rullahinta taisi olla jotain 30e paikkeilla.

Related Posts with Thumbnails